Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Έδεσσα: “Σήκωσαν” χρηματοκιβώτιο με 150.000 ευρώ μέσα από σπίτι – Ο ρόλος της 44χρονης συνεργού

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου Αλβανού

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας προχώρησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο σε χωριό του δήμου Έδεσσας, στην Πέλλα.


Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου Αλβανού, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία 44χρονη Αλβανίδα συνεργός του, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.


Πιο αναλυτικά, στις 2 Οκτωβρίου 2023 ο δράστης, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν παράθυρο οικίας σε χωριό του δήμου Έδεσσας και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, η 44χρονη παρείχε πληροφορίες για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και τους χρόνους απουσίας των ενοίκων. Σε έρευνα που έγινε στην οικία της σε περιοχή της Πέλλας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.300 ευρώ.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365