Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ιβάν Ντόκιτς στο Aridaia365: Βολές κατά της διοίκησης του Αλμωπού και η αγάπη του προς την Αριδαία και τους ανθρώπους της

Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του Ivan Dokic στον Αντώνη Καρατζίδη και το Aridaia365

Ο Σέρβος τερματοφύλακας Ιβάν Ντόκιτς αγωνίστηκε για μια διετία στον Αλμωπό Αριδαίας, από το 2021 μέχρι το 2023, πριν αποχωρησει για τον Αιολικό Μυτιλήνης όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα 11/03 τον Ηρακλή (δήλωσε έδρα την Αριδαια σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας 

Με την επιστροφή του στην Αριδαία, ο Ντόκιτς επικοινώνησε με τον Αντώνη Καρατζίδη και το Aridaia365, εκφράζοντας την επιθυμία του να κάνει μια δήλωση σχετικά με τα οικονομικά θέματα που τον αφορούν, και συγκεκριμένα για τα χρήματα που του οφείλονται από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του Ivan Dokic στον Αντώνη Καρατζίδη και το Aridaia365:

Πριν από τον αγώνα με τον Ηρακλή, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας, θετικά συναισθήματα κυριαρχούν μέσα μου, γιατί επιστρέφω στο μέρος όπου πέρασα δύο όμορφα χρόνια, όπου έλαβα τόση αγάπη και προσοχή από τους ανθρώπους που ζουν στην Αριδαια.

Η είδηση ήρθε ξαφνικά ότι θα παίξουμε ένα παιχνίδι στην Αριδαία μου, σίγουρα κυριάρχησαν τα συναισθήματα, επειδή ο Αλμωπος Αριδαίας σημαίνει πολλά για μένα και μου έχει φέρει πολλά στην καριέρα μου.

Θα έχω έναν επιπρόσθετο κίνητρο να αποδώσω ακόμα περισσότερο μπροστά στο «σπίτι μου». Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φορούσα άλλη φανέλα σε αυτό το γήπεδο, επειδή η ομάδα που πρέπει να αγωνίζεται εκεί είναι ο Αλμωπος αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια όπου σπάσαμε ρεκόρ, εκπροσωπήσαμε το σύνολο της Πέλλας και την Βόρεια Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, παίξαμε αναγνωρίσιμο και όμορφο ποδόσφαιρο, δυστυχώς, ο σύλλογος δεν υπάρχει πια. 

Έρχομαι από μια ξένη χώρα και για εμένα είναι ακατόρθωτο ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Ο Αλμωπος παρέμεινε στην κατηγορία για δύο χρόνια. Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα παλεύαμε για τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αλλά σύντομα έμαθα ότι τα πάντα είναι δυνατά στην Αριδαία και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Ελπίζω ειλικρινά ότι ο Αλμωπος θα επιστρέψει στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου το συντομότερο δυνατό, επειδή σίγουρα το αξίζει, λόγω καλών ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και υποστηρίζουν τον τόπο τους.

Από την άλλη πλευρά, με λυπεί πολύ να αναφέρω αυτό που θα σας πω, αλλά στο τέλος της θητείας μου στον Αλμωπο, μετά από δύο όμορφα χρόνια, νέα ρεκόρ για τον σύλλογο όπου εκπροσωπήσαμε περήφανα όχι μόνο την Αριδαία, αλλά ολόκληρη την Πέλλα και την Βόρεια Ελλάδα, ως ένα μικρός σύλλογος που  είχαν όλοι σεβασμό... στο τέλος, μου συνέβη ένα άσχημο γεγονός που με λυπεί πολύ.

Στο τέλος έμεινα με 0€, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ παρά το γεγονός ότι είχα κερδίσει τα πάντα με το συμβόλαιό μου, για μένα η πρώτη ξένη εμπειρία ήταν άσχημη, ότι για δύο χρόνια δεν θα είχαμε πληρωθεί για αυτό που άξιζα ότι για τους τελευταίους 7 μήνες δεν είχα λάβει ευρώ, ότι για το Πάσχα, τη μεγαλύτερη χριστιανική γιορτή, εγώ και ενας Αργεντινός συμπαίκτης μου παραμειναμε απλήρωτοι μόνοι σε ξενοδοχείο επειδή δεν είχαμε τρόπο για να γυρίσουμε στα σπίτια μας.

Στέλναμε μηνύματα περνάμε τηλέφωνα και δεν απαντούσε κανείς ακούγοντας συνεχώς τα ίδια ψέματα, αύριο και αύριο... δυστυχώς αυτό το  αύριο ποτέ δεν ήρθε!

Μετά από μια ολόκληρη σεζόν σαν αυτή, συνέχισα να δείχνω την ανθρώπινη πλευρά μου και δεν ήθελα να κινηθώ σε νομικά μέτρα εναντίον του συλλόγου, για να μην έχει ο σύλλογος επιπλέον προβλήματα (ακούγοντας τον πρόεδρο να λέει ότι θα πουλήσει το σύλλογο και όλα θα είναι καλά), δεν ήθελα να καταφύγω σε νομικά μέτρα και στο τέλος παρέμεινα ο μόνος παίκτης που δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

Όταν η ομάδα είχε ήδη υποβιβαστεί, κατέθεσα μήνυση μέσω της FIFA και κέρδισα τη μάχη, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να εισπράξω χρήματα από ένα σύλλογο που δεν υπάρχει. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά έχω χάσει πολλά και δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω, λυπάμαι για όλους αυτούς τους καλούς ανθρώπους από την Αριδαία με τους οποίους είμαι ακόμα σε επαφή μέχρι σήμερα, που οι ίδιοι γνωρίζουν τι έχουμε περάσει, δυστυχώς έτυχα σε ανθρώπους που δεν άξιζαν να ηγούνται του συλλόγου και να δημιουργούν τις καριέρες και τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: έπρεπε όλα να είναι έτσι; Κανένας δεν μπορούσε να τους σταματήσει; Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;
Έπρεπε να το πω, επειδή αυτό που συνέβη με πονάει, και ξέρω ότι δεν έπρεπε να είναι έτσι. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ντροπή δεν έπρεπε να συμβεί.

Προς το παρόν βρίσκομαι στον Αιολικό, παλεύουμε για την σωτηρία και σίγουρα θα είναι δύσκολο, παλεύουμε για κάθε πόντο (ο "Αλμωπός" το απέφυγε δύο χρόνια συνεχόμενα, δύο μήνες νωρίτερα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος παραμειναμε στην κατηγορία ακόμα και αν είχαμε πολύ μικρότερα συμβόλαια, στο τέλος είχαμε τα πάντα, απλώς θέλαμε λίγη υποστήριξη από τους ανθρώπους του συλλόγου και να πάρουμε αυτό που αξίζαμε), είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε εκείνο το γήπεδο.

Ελπίζω να είναι μια καλή ευκαιρία και να κερδίσουμε πόντους στον αγώνα με τον Ηρακλή.

28 σχόλια:

  1. Κρίμα πραγματικά για την πόλη μας ο μοναδικός παίκτης που δεν πληρώθηκε γιατί απλά αγάπησε την ομάδα και έκανε υπομονή, κρίμα για αυτούς που ήταν στην διοίκηση και διέλυσαν μια ομάδα 100 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε έξυπνε αυτοί που ήταν στην διοίκηση πήγανε την ομαδα Β´ Εθνική με οποίο τρόπο μπορούσαν αυτοί, τρόπο τον οποίο δεν μπόρεσες να πας εσυ την ομαδα ποτέ από το καφενείο σου, η ομαδα διαλύεται όταν δεν υπάρχει όπως ο Εδεσσαικος! η ομαδα του χρόνου θα υπάρχει ξανά και το ξέρεις και για αυτό ζορίζεσαι….

      Διαγραφή
    2. Όμως δεν σημαίνει ότι τα άλλα παιδιά έπρεπε να κάνουν το ίδιο και δεν πρέπει να τα κατηγορήσει κανείς ότι δεν αγάπησαν την ομάδα, έπαιζαν μήνες απλήρωτοι και έπαιρναν λεφτά από τους γονείς κάποια απ'τα παιδιά αυτά είχαν να πληρωθούν απ'την προηγούμενη σεζόν τότε, είναι κρίμα και λυπηρό που με τόσο κόπο κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία και κάποιοι από την διοικούντες κατάφεραν το απίστευτο να διαλύσουν μια ομάδα κόσμημα για την Πέλλα,αυτο το λέω με πόνο ψυχής και ας μην είμαι από εκεί.

      Διαγραφή
    3. 1 58 εγώ τουλάχιστον στο καφενείο που πάω τον πληρώνω τον καφέ μου, αντί να κουνάς το δάχτυλο γιατί αυτά κάνατε και φέρατε τον αλμωπο σε αυτό το σημείο, κοίτα να πληρώσεις τα χρέη σε ανθρώπους που εργάστηκαν και θέλουν να ζήσουν από αυτό, είτε είναι ποδοσφαιριστές είτε φροντίστες είτε προμηθευτές

      Διαγραφή
  2. Ερασιτέχνης αλμωπος υπάρχει και μάλιστα παίρνει ένα σορό λεφτά από την Ακαδημία του, χωρίς κανένα έξοδο, ας δώσουν από εκεί χρήματα στον άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ερασιτέχνης έχει υποχρέωση να πληρώσει τα χρέη της ΠΑΕ?Ενημερωτικά ρωτάω γιατί δεν ξέρω

      Διαγραφή
  3. Κρίμα για την ιστορία τ Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα για τον αλμωπο να ξεφτιλιζεται έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς ορισμένοι δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται στον Αλμωπο. Η Ακαδημία είναι ένα κομμάτι του συλλόγου ανεξάρτητο από όλες τις απόψεις, και δεν έχει καμία σχέση με την διαχείριση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην πρώτη ομάδα. Έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:58 το να κάτσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον ποδοσφαιριστή και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι 20 χρονών να φεύγεις από τη χώρα σου για να εργαστείς και να σου φέρονται έτσι. Αν ήταν το παιδί σας θα σας άρεσε αυτή η συμπεριφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον 1:58 να πω πως αυτά που είπα είμαι ένας απ'τους γονιους που εδειναν λεφτά στο παιδί τους για το λόγο που εσύ αδιαφορείς, εκτός κι αν είσαι με αυτούς της διοικήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εργασία του καθενός είναι σεβαστή και πρέπει να πληρώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Ιβάν, δεν έχασες μόνο εσυ. Έχασαν πολλοί. Μεταξύ αυτών και οι άνθρωποι της διοίκησης που εβαλαν τόσα χρήματα για να φτάσει η ομάδα εκεί που έφτασε και στο τέλος να διαλυθεί γιατί δεν έκανε το χατήρι σε πολλούς γιατί δεν έστησε ματς γιατί γιατί. Εχεις ολα τα δικιά του κόσμου αλλά όταν φτάνεις στο 0 δεν έχει πιο κατω. Δεν είχε να σου δώσει αυτός που υπονοείς, γιατί αυτός έχασε τα πάντα όπως θα ξέρεις. Γιατί υπολόγιζε σε πολλά μέτωπα και δεν πήρε τίποτα. Αλλά έτσι είναι, ευχαριστώ ποτε σε αυτή τη χώρα… οι άνθρωποι βγήκαν και φταίχτες για πράγματα που δεν έφταιγαν. Τέλος, ξερω πως δεν έκανες προσφυγή γιατί δεν σε ενημέρωσε κανεις από τους συμπαίκτες - φίλους σου. Γιαυτο δε πήρε μια από την εγγυητική. Γιατί δεν κράζεις και αυτούς που στην έφεραν;…. Εννοείται έχει ευθύνη ο Φ. Αλλά μετά ισοπεδώνουμε ολα. 2 χρόνια γέμισαν οι Κυριακές μας… και τώρα δείτε τηλεοραση… αν στηρίζατε όπως θα έπρεπε περα από τους 30-40 που έβαζαν τον οβολό τους ο ντοκιτς θα είχε πληρωθεί. Καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσύ έχεις πιάσει πάτο. Και όχι ο Ντοκιτς. Αυτά που γράφεις είναι ότι μα ότι να ναι και εισαι σίγουρα ή μέσα από την διοίκηση ή κάποιος μεγάλα Αλμωπος που μπορεί να μην πλήρωνε και εισιτήριο. Όσο γι αυτά που λες.. Οποίος δεν μπορεί για τον Α ή Β λόγο να καλύψεις τις υποχρεώσεις του, απλώνει τα πόδια του μέχρι εκεί που μπορει, δεν περιμένει από άλλους και από υποσχέσεις.. Φτάνει με αυτήν την καραμέλα ότι έχασαν ανθρωποι της διοίκησης. Ναι κάποιοι έχασαν, αλλά κανείς δεν τους έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, επιλογές τους ήταν και αποφάσεις τους!!! Αν έκαναν λάθος επιλογές και πήραν λάθος αποφάσεις δεν τους φταίει κανείς.. Η ουσία είναι ότι, η ομάδα διαλύθηκε στα χέρια τους και πολλοί ποδοσφαιριστές όσο ήταν εδώ ζούσαν υπό τις συνθήκες που περιγράφει ο Ντοκιτς

      Διαγραφή
    2. Απάντηση για τον 6:35 πρώτων ο τζοκιτς δεν ήθελε να κάνει το λέει άλλωστε ο ίδιος δεύτερον μη μας δικαιολογεις ότι έβαλαν λεφτά και τι έπρεπε να αφήσουν απλήρωτους τους παίκτες, όσο για αυτόν που λές ότι έχασε δεν ξέρω ποιον εννοείς όμως εκείνος που έχασε ήταν ο μεγαλομέτοχος κύριος Γάτσος εάν δεν κάνω λάθος, τώρα δεν θέλω να πω κάτι άλλο φτάνει έως εδώ,στο μόνο δίκιο που σου δίνω είναι πως όντως δεν στήριξαν πολλοί την ομάδα και περισσότερο οι επαγγελματίες της περιοχής.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 6 35 δεν τα ξέρεις καλά αυτός και ο πεττας ο αρχηγός ήταν οι τελευταίοι που περίμεναν την διοίκηση γιατί έφαγαν το παραμύθι ότι θα πουληθεί η ομάδα. Βέβαια ο Ραφαήλ πήρε κάποια από τα χρήματα που ρου χρωστούσαν, αλλά έχασε και αυτός λεφτά.

      Διαγραφή
    4. Οι άλλοι και οι υποσχέσεις είναι οι φορείς και η λιγκα. Δεν είναι απλά άλλοι. Πάμε παρακάτω. Έπεσαν στα χέρια τους αλλά ανέβηκαν και από τα δικά τους και σώθηκαν και 2 χρονια. Από έξω καλά τα λες. Ας ερχόσουν μέσα να δούμε τα σκιλς σου.

      Διαγραφή
    5. Εσύ λογικά 6:35 θα είσαι απο αυτούς που μαζευαν λεφτά από τον κόσμο της ΑΛΜΩΠΊΑΣ για διαρκείας, ενώ η ομάδα είχε διαλυθεί. Κοροϊδεύετε τον κόσμο της ΑΛΜΩΠΊΑΣ και μετά θέλετε και στήριξη; Ντροπή σας πραγματικά. Μακριά από Αλμωπο, καλύτερα τηλεόραση

      Διαγραφή
    6. Εγώ από εκεί που το πήρα μου τα επέστρεψε πάντως. Άρα προσοχή ποιους στοχοποίητε. Δεν είναι όλοι το ίδιο

      Διαγραφή
  11. Προς 1.58 έχω δέκα καροτσες κοπριά έλα να τίς φορτώσεις χωρίς μιαυ χουβαρντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ενημερώσω για όσους δεν γνωρίζουν πληρώθηκαν μεν οι παίκτες αλλά δεν πήραν στο χέρι αυτά που έπρεπε γιατί κάτι πήρε ο δικηγόρος κάτι κρατήσεις εφορίας και τα πήραν μετα απο μήνες και όπως είπα κάποιοι παίκτες είχαν να πάρουν απ'τη προηγούμενη σεζόν τα χρήματα τους,αυτα για κάποιους που λένε αρλουμπες τα ξέρω καί τα λέω με σιγουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον κόσμο που πλήρωσε διάρκειας ενώ η ομάδα είχε πάρει την απόφαση να μην κατέβει γιατί δεν επιστράφηκαν;

      Διαγραφή
    2. Άρα ο παίκτης λέει ψέματα; ότι δεν πήρε χρήματα

      Διαγραφή
  13. Επειδή εδώ μέσα ακούγονται πολλές απόψεις γενικές . Αν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του δεν τάζει και δεν λέει λόγια του αέρος γιατί παίρνει στο κεφάλι του ζωές και καριέρες ποδοσφαιριστών . Τα παιδια που μείνανε απλήρωτοι είναι ο Πεττας ,Ντοκιτς, Κυριακιδης , Λεσάι,Τσιπούρας ,Καρυπιδης . Κάποιοι ανανέωσαν από αυτούς και εβαλαν πλάτη για να ξανακατέβει η ομάδα στην κατηγορία και αυτό πρέπει να το σεβαστεί ο καθένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή εδώ μέσα ακούγονται πολλές απόψεις γενικές . Αν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του δεν τάζει και δεν λέει λόγια του αέρος γιατί παίρνει στο κεφάλι του ζωές και καριέρες ποδοσφαιριστών . Τα παιδια που μείνανε απλήρωτοι είναι ο Πεττας ,Ντοκιτς, Κυριακιδης , Λεσάι,Τσιπούρας ,Καρυπιδης . Κάποιοι ανανέωσαν από αυτούς και εβαλαν πλάτη για να ξανακατέβει η ομάδα στην κατηγορία και αυτό πρέπει να το σεβαστεί ο καθένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365