Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Θα βουλιάξει από κόσμο η Αλμωπία το τριήμερο - Πάνω από 90% οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα

Η οικονομική τόνωση της περιοχή μας θα είναι μεγάλη
Κοσμοσυρροή αναμένεται στην περιοχή της Αλμωπίας το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας.

Τα Λουτρα Πόζαρ ως ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των τουριστών στην βόρεια Ελλάδα, αλλά και το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι που αναβιώνει ξανά μετά από 8 χρόνια, λειτουργούν ως κράχτες, με αποτέλεσμα η πληρότητα σε ξενοδοχεία και διαφορά αλλά καταλύματα, όχι μόνο κοντά στην Λουτρόπολη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, να ξεπερνάει το 90%.

Η οικονομική τόνωση της περιοχή μας θα είναι μεγάλη και σίγουρα οι επισκέπτες θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

6 σχόλια:

  1. Για όλους εσάς που κράζετε γιατί θα γίνουν οι εκδηλώσεις και γιατί χαίρονται οι επιχειρήσεις που θα έχουν κόσμο το τριήμερο, έναν σας δεν είδα να είναι επιχειρηματίας, μαγαζατορας, εστιατόρας να δούμε αν θα το κλείνατε το μαγαζάκι σας λόγω πένθους! Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται! Τόσες οικογένειες ζούνε από τον τουρισμό και περιμένουν το τριήμερο να δουλέψουν, να βουλωσουν καμία τρύπα! Φύγανε δύο παιδιά καλό παράδεισο να έχουν, κουράγιο στις οικογένειες, τ' άλλα όλα είναι για το Θεαθηναι και καλά είστε συντετριμμένοι λες και θα κάτσετε να πενθησετε και δεν θα γιορτάσετε το τριήμερο! Ένα κερί να τους ανάψετε να αναπαύτει η ψυχή τους, τα αλλά που σχολιάζετε δεν πιάνουν τόπο στον άλλον κόσμο! Καλή σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε!Όλοι αυτοί οι καλοί "χριστιανοί" που ξεστομίζουν τόσο "όμορφα λόγια" για άλλους ανθρώπους...Δική τους η ντροπή!Α και μην ξεχάσετε να ξεκινήσετε νηστεία τη Δευτέρα!

      Διαγραφή
    2. Όταν βάζουμε το κέρδος και την εφήμερη διασκέδαση, πάνω από την ανθρωπιά και την ίδια την ζωή, έχουμε αποτύχει σαν λαός κατ'αρχήν και κατά δεύτερον, εσύ που περιμένεις να δουλέψεις πως και πως το τριήμερο, κοίτα να δώσεις κάτι παραπάνω και στους ανθρώπους που σε δουλεύουν... δείξε τουλάχιστον εκεί την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη σου!!!

      Διαγραφή
    3. 8.44 τι δεν καταλαβαίνετε όλοι εσείς οι καλοί χριστιανοί; Το ίδιο θα κατέβαινε ο κόσμος στην Αριδαία αν δεν γινόταν η παρέλαση; Ναι ρε φίλε, περιμένω το τριήμερο να δουλέψω να πληρώσω υποχρεώσεις και υπαλλήλους, συγνώμη αν σου χαλάμε το όνειρο περί ανθρωπιάς. Και όσο για τους υπαλλήλους μου, άσε να γνωρίζω εγώ καλύτερα αν πληρώνονται καλά η όχι. Άιντε μας πριξατε!

      Διαγραφή
  2. Καλό παράδεισο νά έχουν τα πεδία καί κουράγιο στις οικογένειες! Δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται δεν μπορούμε τίποτα νά κάνουμε. .... λους αυτούς τους επιχειρηματίες υπάρχουν από πίσω πολλές υποχρεώσεις .... τό μόνο πού μετράει είναι τό κεράκι και η προσευχή, καί τό πένθος που έχουμε στην καρδιά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καρναβάλι αναβιώνει μετά από 8 χρόνια, δηλαδή εσείς όλοι με τα μαγαζιά κλπ., τι κάνατε 8 χρόνια, δεν ζούσατε, δεν πληρώνατε τις υποχρεώσεις σας, τι;
    Αν σταματούσε για άλλη μία φορά τι θα γινόταν; Θα χαλούσε ο κόσμος;
    Το καρναβάλι είναι μια αρπαχτή, μη μου πείτε ότι έχετε ανάγκη τις αρπαχτές για να ζήσετε.
    Το να σεβαστούμε και να τιμήσουμε δύο νέους (ειδικά) ανθρώπους που χάθηκαν είναι ανθρώπινη υποχρέωση, για όλα τ' άλλα πάντα θα υπάρχει μια φτηνή δικαιολογία.
    Μακάρι ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό να μην δούμε πουθενά, αλλά αν τα παιδιά ήταν από Λουτράκι ή από Αριδαία, θα γινόταν το καρναβάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365