Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ν. Παρούτογλου: Μόνο περήφανος μπορεί να νιώσει κανείς, όταν συμμετέχει σε εκδηλώσεις εθνικών επετείων (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Μόνο περήφανος μπορεί να νιώσει κανείς, όταν συμμετέχει σε εκδηλώσεις εθνικών επετείων.


Έτσι και γω μαζί με συνεργάτες , παραβρέθηκα χθες στο Ξενιτίδειο, με αφορμή την εκδήλωση «Ηρωισμός και Δημοτική Ποίηση: από τον Ακριτικό Κύκλο μέχρι την Παλιγγενεσία του 1821» , με ομιλήτριες την Μαρία Προκοπίδου και την Ελένη Τσιουμήτα και σήμερα στην γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαιας.


Στον σύντομο χαιρετισμό μου , τόνισα την σημασία που έχουν η ενότητα και η πίστη!


Οι εμφύλιες συγκρούσεις κατά την διάρκεια του αγώνα , καθώς και η λανθασμένη παραδοχή πως την απελευθέρωση την οφείλουμε στις  ξένες δυνάμεις,  μόνο μας αποπροσανατολίζουν.


Μόνο αν πιστεύουμε στον εαυτό μας και είμαστε ενωμένοι,  θα πετύχουμε υψηλούς στόχους!


Χρόνια πολλά Ελλάδα...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365