Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Πληθώρα συναντήσεων του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Πέλλας

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Πέλλας:

1. Θετικός στην επίλυση των θεμάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Κρύας Βρύσης είναι ο Δήμαρχος.


Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Πέλλας με το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ενημερώνοντας τον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ και την συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ με την προοπτική της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Για τους λόγους αυτούς υπάρχει η ανάγκη της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κρύα Βρύση.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Βλάχος τόνισε την ανάγκη της άρδευσης του βοηθητικού γηπέδου στην περιοχή των κοιμητηρίων, για το οποίο υπάρχει ο σχεδιασμός της χρήσης του ως βοηθητικού για τις προπονήσεις της ομάδας την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ στο κεντρικό στάδιο όπου γίνονται οι επίσημοι αγώνες θα πρέπει η άρδευσή του να πραγματοποιείται με υπόγειο σύστημα μετατρέποντας το υπάρχον με το σύστημα του ΄΄κανονιού΄΄ με καρούλι, φυσικά κατόπιν της αντικατάστασης του χορτοτάπητα (είναι κατασκευασμένος από το 1993).


 2. Οι Μαθηματικοί του Δήμου Πέλλας συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πέλλας.

 

Συνάντηση με την ομάδα Μαθηματικών του Δήμου Πέλλας είχε ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης σε μία πρώτη γνωριμία του συλλόγου με την νέα δημοτική αρχή, ενημερώνοντας τον Δήμαρχο για τις δράσεις του, για την συμμετοχή του σε μαθηματικούς διαγωνισμούς αλλά και την προοπτική συνεργασίας με τον Δήμο στα πλαίσια προσέλκυσης και διοργάνωσης Πανελλαδικής εμβέλειας εκδηλώσεων και δράσεων στον Δήμο μας.


Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης κ. Θεόφιλος Κουπτσίδης, ενώ από το Δ.Σ. της ομάδας Μαθηματικών παραβρέθηκαν οι κ.κ. Πετρίδης Παντελής (Πρόεδρος), Αθανασιάδης Κώστας (Γενικός Γραμματέας), Χαραλαμπίδης Μπάμπης (Ταμίας), Τραπεζανλίδης Γιώργος (μέλος), Τραπεζανλίδης Θεόφιλος (Αντιπρόεδρος).


3. Νέα συνέντευξη, αυτή την φορά στους μαθητές - δημοσιογράφους του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης, παραχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης.


Μία ακόμη συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης σε συντακτική ομάδα μαθητών (Ζήνδρου Αναστασία, Λάππα Θεοδώρα, Μιχαήλ Θεόδωρος, Τσελεπής Μαρία, Τσόπτσης Ευθύμης, Ρώσιος Χρήστος, Στεργίου Ευαγγελία, Στεργίου Στέλλα) μαζί με τους καθηγητές τους ( Ντίτουρας Δημητριος, Μαρμαρά Ελενη- Ευφροσύνη, Κοροσιάδου Αναστασία)  στα πλαίσια του προγράμματος της Σχολικής Εφημερίδας , αυτήν την φορά του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης όπου και παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης για θέματα που απασχολούν την μαθητική κοινότητα, αλλά και τοπικού χαρακτήρα που αφορούν την καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας.

 

Φανερά ικανοποιημένοι μαθητές και καθηγητές για την ανταπόκριση και υποδοχή του Δημάρχου στο τέλος της συνάντησης κατέθεσαν και ένα σημαντικό αίτημα προς τον Δήμαρχο Πέλλας, την διαμόρφωση σχολικής έκτασης (5,5 στρ. περίπου) δίπλα από την σχολική αυλή και το γήπεδο 5 χ 5, με βάση σχεδίων που το ίδιο το σχολείο είχε εκπονήσει υπό την διεύθυνση του προηγούμενου διευθυντή κ. Ντίτουρα Δημήτρη , με την διαμόρφωση χώρων περιπάτου, δενδροφύτευσης, άθλησης, μικρού αμφιθεάτρου κ.α.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365