Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Παρούσα η Μ. Παπαδοπούλου στην ημερίδα για την εγκατάσταση των Νέων Γεωργών Νεαρής Ηλικίας

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Στο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΔΡΑΣ η ημερίδα για την εγκατάσταση των Νέων Γεωργών  Νεαρής Ηλικίας παρούσα ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας του συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» με μέλη παλιά και νέα του συνδυασμού .

Ο Δήμος Σκύδρας είχε την τιμή σήμερα να φιλοξενήσει την ημερίδα των Νέων Γεωργών Νεαρής Ηλικίας, διοργάνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Πέλλας. Αναπτύχθηκε η Προδημοσίευση της 1ης Πρόσκλησης της Παρέμβασης Π3-75.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣΚΑΠ) της Ελλάδας 2023-2027.

Μια ενημέρωση εφ όλης της ύλης με κύρια εισηγήτρια την κα Παπαδοπούλου Κατερίνα . Παρουσιάστηκε με απόλυτη λεπτομέρεια η προδημοσίευση ως προς τις προϋποθέσεις και δεσμεύσεις , τέθηκαν προβληματισμοί , δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων .

Παρουσία του Αντιπεριφεριάρχη, του κου Τερτιβανίδη, του κου Γαϊτάνη και του Δημάρχου Πέλλας . 

Η Δήμαρχος Σκύδρας και οικοδέσποινα απούσα , απών και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης , οι οποίοι με κάθε ευκαιρία δηλώνουν ότι είναι δίπλα στους αγρότες… 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση !

Εμείς θα ευχηθούμε να γίνουν και άλλες τέτοιου είδους ημερίδες στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας χωρίς να εκτεθούμε ως Δήμος λόγω του ψύχους στην αίθουσα ! Να τονίσω ότι στις ημερίδες συμμετέχουν ενήλικες και είναι καθιστοί στις καρέκλες …μην σπεύσουν κάποιοι να το αντιπαραβάλλουν με τα παιδικά αποκριάτικα πάρτι ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365