Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Όσα φέρνει ο Καρατζόβας - Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Γεια σας, γεια σας, γεια σας!!


Απόψε γιορτή της γυναίκας και είπα και εγώ να κάνω γιορτουλα του Βόρειου.


Λίγα πραματακια για τα ματσάκια του ΣΚ.

Όσο πλησιάζουμε στα τέλη των πρωταθλημάτων, άλλο τόσο έχουμε τζερτζελεδες και ντραβαλα.

Τώρα έχουμε το σύστημα 5,7,3. Πέντε ματσάκια απομένουν στην Πέλλα Ληγκ, εφτά στην ΟΥΕΦΑ Ληγκ και τρία στην Μπε.


Αξιόλογα παιχνιδάκια το ΣΚ και κατ' εμέ, τα πιο αξιόλογα είναι:


Το Σάββατο, δύο θεωρώ ματς στην Α1 έχουν ουσία. Στο Τσαλι ο Εθνικός που πάει για την 2η θέση, κόντρα στην ένδοξη Νίκη του Εσκεντζε. Σε δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι που ακροβατούν σε σχοινί.


Στο Καραϊσκάκης του βάλτου, τελευταία ελπίδα για τον τοπικό Δαφνοστεφανομενο.

Θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει έστω τις λιγοστές ελπίδες ( όσες είναι!!).


Οι φιλοξενούμενοι ( περυσινοι campione ), έχουν στόχο τριάδα και είσοδο στο UEFA. 


Στην Α, όλα τα λεφτά είναι στο Αρίνα του Παλαιφυτου. Ο γηπεδούχος κίτρινος Θεός θέλει την νίκη για παραμονή, ενώ οι ατρόμητοι του Λιτοβοι, πάνε για την θέση (4η) ελπίδας.

Στην Μπε, όλη η οικουμένη (Αλ Τζαζίρα, RAI, ZDF) είναι στραμμένη στο ντέρμπι των Μυλοτοπων, στο ντέρμπι Gleo- Gris.


Κυριακή και 10 του μηνός, στην Α1 άξιο αναφοράς το ματς Μελισσι- Μεσσιανο. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, καίγεται ο Κεραυνός!!


Στην Α, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αλμωπίας (Ορμα- Μεγαπλάτανος). Όποιος πάρει το τρίποντο θα θεωρηθεί ο James του Survivor της Α.


Τέλος στην Μπε, μεγάλο ματς στο Άψαλος FC ARENA. Όλυμπος έναντι Ελπίδας της πρωτεύουσας. Ματσάκι για 1Χ2 και όλα πιθανά. Ο νικητής αποκτά προβάδισμα για άνοδο η μπαράζ!!


Αυτά κυρίες και κύριοι είναι κατά την άποψη μου τα ματσάκια που καίνε. Εσείς μπορεί να έχετε άλλη άποψη αλλά ποσως με νοιάζει.

Γεια σας και καλά ματσάκια.


Βόρειος Άνεμος.......


8 σχόλια:

  1. Ποτε θα μας πεις ποιος εισαι;;νομιζω δεν ειναι κακο να ξερουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'την Λεπτοκαρυά είναι.

      Διαγραφή
    2. Θα κάνω αποκάλυψη από σίγουρη πηγή. Τελικά ο Βόρειος Άνεμος είναι μαέστρος, μπαλλαδοφατσα κλπ κλπ και είναι από την περιοχή των Γιαννιτσών.

      Διαγραφή
  2. Πόσοι πέφτουν από Α1. Πόσοι θα ανεβούν από Α? Μπορεί να βγει να μας πει κάποιος επίσημα?? Ή τα μαγειρεύουν όπως θέλουν.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως αναφέρει η προκήρυξη, από την Α1 πέφτουν 2, συν το Αγγελοχωρι από Γ, άρα υποβιβάζονται 3.
    Από Α ανεβαίνουν 2 και αν βγει η Κ. Βρυση τότε 3. Αν δεν δηλώσει το Αγγελοχώρι στην Α1, θα ανέβουν 4. Με λίγα λόγια και όπως λέει η προκήρυξη, η σεζόν 2024-25 η Α1 θα έχει 14 ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω λεω να το κανουν δυο ομιλους του χρόνου,ησυχα και ωραια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είτε θέλουμε είτε όχι, με την εξέλιξη που έχει το τοπικό του Νομού, σε τρία, τέσσερα χρόνια θα έχουμε έναν όμιλο στην Α1 και έναν στην Α. Έχω δίκιο Βόρειος η τα βλέπεις να γίνουμε Αγγλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρατηρηλικια στην Β; Αμ μας το τονίζει ο Βόρειος!! Όλα τα λεφτά Άρη, είναι σήμερα στον Παλιό και αύριο στην Άψαλο. Ο κακός χαμός και στην Α για 3-4η θέση, όπως και για το Ζάλογγο.
    Κατά τα άλλα η Α1 είναι η κορυφαία κατηγορία ( άνευ ενδιαφέροντος πλέον, καθώς πρίγκηπας του βάλτου για μπαράζ και Εδε- Γαλα- Μεσσ τσουφ!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365