Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο Γιάννη Θεολόγου στην ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Έδεσσας

Ευχαριστήριο

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Έδεσσας, για τις παρεμβάσεις στην πόλη της Αριδαιας.   


Αντικατάσταση εναέριων αγωγών  και κλαδέματα επικίνδυνων δέντρων που έρχονται σε επαφή με τους εναέριους αγωγούς με κίνδυνο φωτιάς και διακοπή ρεύματος.

 Οπως και κάποιων επικίνδυνων κλαδιών που σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να σπάσουν από κάποιον αέρα ή ανεμοστρόβιλο και να  προκαλέσουν ατυχήματα.

 Ελπίζω να έχουμε και συνέχεια.








6 σχόλια:

  1. Με δύο κάλαθοφορα στο εργοτάξιο να κάθονται... Περνούν τη ΔΕΗ να κόψουν κλαδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό γίνεται για να αυτοπροβληθεί ο αντιδήμαρχος και να χτίσει προφίλ για τις επόμενες εκλογές.Είναι υπεύθυνη η ΔΕΗ για να κόβει τα κλαδιά που είναι κοντά σε δίκτυο διανομής και καλώδια.Όλα είναι αυτονόητα.Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει τέτοια ανάρτηση γιατί απλά όλοι κάναν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται από τη φορολογία μας.

      Διαγραφή
  2. Τους ευχαριστούμε γιατί κάνουν την δουλειά τους.
    Ελληνικό δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΛΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΘΑΝΩΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που με ξεπερνάει είναι οτι κάθε φορά που γίνεται μία δουλίτσα απλή ,πηγαίνει και ο αιρετός για να "επιβλέψει" και φωτογραφίζεται κιόλας.Έλεος.Βγάλε λίγο μπούτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕΣΩ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ(20000Volt) .ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ.ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΠΥΛΟΝΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365