Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Αλμωπία: Απόλυτος θρήνος για τα δύο νεαρά παιδιά μετά από τροχαίο δυστύχημα - Τί λέει η γιαγιά του τρίτου παιδιού που χαροπαλεύει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Μία βόλτα κατέληξε σε τραγωδία για τρεις φίλους, καθώς οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία και ο ένας χαροπαλεύει.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Αριδαία έχει βυθίσει στο πένθος δύο οικογένειες. Ήταν παιδιά, 20 και 21 ετών.

«Ήταν ακαριαίος ο θάνατος, τουλάχιστον στο δικό μας παιδί και το άλλο μετά κατευθείαν και εκείνο», είπε η θεία του θύματος.

Το αυτοκίνητο του 20χρονου κατέληξε μετά τον Εξαπλάτανο προς τη Μηλιά σε μία μάντρα σχολείου.

Το τηλέφωνο χτυπάει και τρεις οικογένειες μαθαίνουν πως τα παιδιά τους είχαν ένα τροχαίο ατύχημα. Ο χρόνος παγώνει.

«Πήγε ο εγγονός μου πέρασε από εμένα, πριν από ένα τέταρτο από το συμβάν, πέρασε από εμένα: ‘’γιαγιά θα πάω να πάρω τα παιδιά και θα πάμε στην Αριδαία’’. Αυτό ήξερα και σε ένα τέταρτο με πήρε ο γιος μου τηλέφωνο και ψάχνει τον Νεκτάριο. Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς έγινε, τι έγινε», λέει η γιαγιά του θύματος.

Η γιαγιά του παιδιού που χαροπαλεύει στο Ιπποκράτειο, ήταν η τελευταία που είδε τον εγγονό της πριν από το δυστύχημα. Πήγε να τη χαιρετήσει και να της πει πως έχει κανονίσει βόλτα με τους φίλους του.

«Το παιδί πέρασε από τον περιφερειακό δρόμο, άσφαλτος είναι αλλά μέσα από τα χωράφια, πήγε από την Φιλώτια, στην Ίδα και επόμενο χωριό είναι η Κωνσταντία. Πήρε τους φίλους του, φίλοι χρόνια και οικογενειακοί και με τα άλλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν. Περάσαν από την Μηλιά, Εξαπλάτανο και θα πηγαίναν στην Αριδαία αλλά εκεί στην Μηλιά έγινε το μοιραίο».

Άκρως επικίνδυνο το σημείο

Ο θόρυβος από το δυστύχημα ήταν εκκωφαντικός. Γείτονες πετάχτηκαν έξω στον δρόμο, όμως το κακό είχε συμβεί.

«Σαν να έσκασε βόμβα, μετά βγήκα, ήμουν πολύ ταραγμένη».

Όσοι μένουν στο χωριό γνωρίζουν πως το σημείο είναι άκρως επικίνδυνο.

«Το 2014 έχασα τον δίδυμο αδελφό μου ακριβώς στο ίδιο σημείο. Είναι ένα σημείο που συνέχεια γίνονται πάρα πολλά δυστυχήματα και πρέπει μάλλον η πολιτεία να μεριμνήσει, η Τροχαία, να γίνει κάτι εδώ πέρα».

Οι οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν στην άσφαλτο δεν γνωρίζουν ακόμα τις συνθήκες του τροχαίου. Αν υπάρχει κάποιος εμπλεκόμενος ή αν προηγήθηκε κάτι άλλο με αποτέλεσμα ο 20χρονος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Τώρα δεν ξέρω, τους έκοψε κάποιος τον δρόμο; Δεν ξέρω τι έγινε, έπεσαν σε έναν τοίχο, σε ένα τοιχίο επάνω και το γκρεμίσανε δηλαδή πολύ χάλια κατάσταση. Ήταν συνοδηγός. 20 χρόνων παλικάρι, ένα ομορφόπαιδο φοιτητής», λέει η θεία του.

Όπως λέει η οικογένεια του μοναδικού επιζώντα, είχε ακόμα τις αισθήσεις του όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

«Όταν τον πήγαν στο κέντρο υγείας και στο νοσοκομείο της Έδεσσας μιλούσε, έδωσε τα στοιχεία του, τον ρωτούσαν τι έκανε σήμερα, είπε ότι πήγε έδωσε εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα και για μηχανή, είχε συγκεντρώσει διπλώματα. Δύο παλικάρια να χάσουν τη ζωή τους; Ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά», αναφέρει η γιαγιά του τραυματία.

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά, με την οικογένεια του οδηγού να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο νεαροί κηδεύτηκαν σε κλίμα οδύνης.

4 σχόλια:

  1. Ακύρωσε το καρναβάλι...ο πόνος είναι μεγάλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά έφυγαν είναι πολύ κρίμα.... δεν μπορείς να βάλεις σε πένθος ολόκληρη την κοινωνία..... συμφωνώ να ακυρωθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.... αλλά να κλείσουν και όλα τα μαγαζιά και να μην κάνουν πάρτυ και διάφορες εκδηλώσεις.... έτσι ώστε να συμμετάσχουν στο πένθος, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος να μην τρέξει σε Έδεσσα, Κρύα Βρύση και όπου αλλού γίνονται καρναβαλικές εκδηλώσεις.... είναι πολύ σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια,η ζωή συνεχίζεται,η φωτιά καίει εκεί που πέφτει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365