Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Στην εκδήλωση του συλλόγου "ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ" η Μαρία Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Παπαδοπούλου:

Χρόνια παρούσα και χωρίς ιδιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

"ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ" .. 

Σήμερα παρούσα ώς επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας στην εκδήλωση του συλλόγου που περιελάμβανε 

-Βράβευση νέων τρίτεκνων μητέρων που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2023,


-Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου,


-Αποκριάτικη παιδική εορτή,


-Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός,


-Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων.

Η «Αλλαγή Σκυτάλης» δίπλα στην τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια εμπράκτως .Θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας την ΕΞΑΙΡΕΣΗ και ΑΠΑΛΛΑΓΗ όλων των δημοτικών τελών είτε αυτό λέγεται καθαριότητα είτε λέγεται φοίτηση σε παιδικούς σταθμούς,είτε λέγετε ύδρευση άδρευση και τα λοιπά για την τρίτεκνη οικογένεια..

βέβαια δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο..κατά πλειοψηφία πέρασε η μείωση και όχι εξαίρεση και η απαλλαγή. Θα επανέλθουμε όμως εμείς σαν «Αλλαγή Σκυτάλης» γιατί θεωρούμε ότι για τις οικογένειές τις τρίτεκνες και για τις πολύτεκνες κατεπέκταση το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι η εξαίρεση από τα δημοτικά τέλη.

Ένα επιπλεόν θέμα που θα θέσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας είναι η επιλογή του έκτακτου προσωπικού , των δίμηνων ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ δηλαδή , να γίνεται κατά προτεραιότητα απο αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες των τρίτεκνων και των πολύτεκνων. 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Πουρτουλίδη Σταύρο , χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο για την άρτια εκδήλωση , τον αγώνα και την συμβολή τους για τα θέματα που ταλανίζουν τις τρίτεκνες οικογένειες .

Υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας ! Στη διάθεση σας για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365