Τρίτη 16 Απριλίου 2024

2ο Πανελλαδικά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας στο KIDS SAVEW LIVES CHAMPIONSHIP 2024 - Συγχαρητήριο μήνυμα στο 3ο Δημοτικό για την πρωτιά (ΦΩΤΟ)

Δείτε φώτο

Την Κυριακή 14 Απριλίου διεξήχθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΚΑΡΠΑ KidsSaveLives Championship 2024 στο Δημαρχείο Πανοραμάτος. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, που με τις μαθήτριες Ασπασία Κολίτση, Μαρία Παπαδοπούλου και Κατερίνα Απτεσλή, κατέκτησε την 2η θέση ανάμεσα σε περισσότερα από 70 σχολεία! Υπό την καθοδήγηση του μέντορά τους, Μυρσίνη Φιλλιανακη, και της υπεύθυνου εκπαιδευτικού, Εβίτα Θυσιάδου, οι μαθήτριες κατάφεραν να πετύχουν το100% στο σύνολο των δεξιοτήτων!! 

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και απόδειξη ότι τα παιδιά μπορούν να σώσουν ζωές! 

Η ομάδα επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της εμπειρίες ζωής και έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή για το σχολείο τους! 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά και την ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, που με τις μαθήτριες Μαρία Αβραμίκα, Δήμητρα Χατζηαναγνώστου και Χριστίνα Βαϊανού κατέκτησαν την 1η θέση του Διαγωνισμού, υπό την καθοδήγηση της ίδιας Μέντορα και της ίδιας υπεύθυνου εκπαιδευτικού! 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αρκετοι μικροί μαθητές των σχολείων της πόλης μας έχουν πλέον την ικανότητα να βοηθήσουν με τα δύο τους χέρια έναν άνθρωπο που μπορεί να το χρειαστεί! 

Όλη η πόλη μας υπερήφανη!!! Η Αλμωπία μας στις δύο πρώτες θέσεις!


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365