Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Στον ΕΛΓΑ ο Νίκος Παρούτογλου - Ενημέρωσε την προϊσταμένη για τις ζημιές από τον παγετό

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου επισκέφτηκα την την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Παππά Μαρία. 

Την ενημέρωσα σχετικά με τις ζημιές απο παγετό που έχουν προκληθεί στις Κοινότητες του Δήμου μας, αφού πρώτα ενημερώθηκα από όλους τους προέδρους. 

Βάλαμε τις βάσεις για μια άριστη συνεργασία!

2 σχόλια:

  1. Ρε Λάκη τι δουλεία έχεις με τους αγρότες;Εσύ τους έταξες κινητοποίησης και αντάρτικα και τώρα γλύφεις αυτούς που εβριζες;κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι πρέπει να είναι ο κάθε δήμαρχος αγρότες έχει η περιοχή όχι φαντάρους και φοιτητές. Λίγα ψιλά πέσανε από αποζημίωση και κινητε η αγορά της αριδαιας αυτές τις μέρες. Συνχαρητηρια και προχώρα δήμαρχε. Μην κλεινεσε στο γραφε έξω είναι η πολιτική και τα κοινά έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365