Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Αριδαία: Αίτημα του Αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη στον ΔΕΔΔΗΕ για να μπει φωλιά πελαργών σε κολώνα

Δείτε την αίτηση για τους πελαργούς πλησίον του 1ου Γυμνασίου

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες Τετάρτη το πρωί, δυο πελαργοί προσπαθούσαν να χτίσουν την φωλιά τους σε κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ πλησίον του 1ου γυμνασίου, δυστυχώς όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ένας από τους δυο χτυπήθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί και πλέον να μείνει μόνο ένας.


Μια μέρα πριν το τραγικό περιστατικό, παρα το γεγονός πως ΔΕΝ είναι αρμοδιότητα του Δήμου και αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που υπάρχει για τους πελαργούς και δείχνοντας ευαισθησία για το θέμα, ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Τάσος Θεοδωρίδης προχώρησε σε αιτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ για να μπει μια φώλια σε κολώνα. Σήμερα, κλιμακιο του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκε στην Αριδαία, έκανε αυτοψία, είδε τις ανάγκες που υπάρχουν και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί η φωλιά.


Αξίζει να αναφέρουμε πως παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πελαργοί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη ο Δήμος θα έρθει σε επικοινωνία με όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, θα καταγράφουν οι ανάγκες και θα σταλεί ένα συνολικό αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ.


Δείτε την αίτηση για τους πελαργούς πλησίον του 1ου Γυμνασίου:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365