Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ευξεινος Λέσχη Αλμωπίας: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ο Εθελοντισμός ‘’έπεσε’’ στα βαθιά!»

Δείτε την ανάρτηση

Την Κυριακή 24 Απριλίου 2024, η Δανειστική Βιβλιοθήκη «ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΠΙΓΑΡΙΔΗΣ» της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ υποδέχθηκε με χαρά τις συγγραφείς Νικολέτα Χαρούμενου και Δέσποινα Καλαφάτη και παρουσίασε το νέο τους βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας με τίτλο «Ο Εθελοντισμός ‘’έπεσε’’ στα βαθιά!». 


Για το βιβλίο και τις συγγραφείς μίλησε η Παρθένα Ελευθεριάδου (Φιλόλογος, Γεν. Γραμματέας και Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας) και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου από τις συγγραφείς με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος του συλλόγου, μια παρουσίαση με άφθονο κέφι και παιχνίδι αλλά και πολλά κοινωνικά μηνύματα που παρακολούθησαν «μικροί» και «μεγάλοι». Παράλληλα, την είσοδο του συλλόγου κοσμούσαν τα έργα τέχνης των παιδιών με θέμα τον εθελοντισμό, ενώ στο τέλος της παρουσίασης προβλήθηκε το σχετικό βίντεο. 


Το μήνυμα που αναγράφεται στο βιβλίο «Θέλω κι εγώ να βοηθήσω χωρίς τίποτα να ζητήσω!» τολμούμε να πούμε ότι αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του εθελοντισμού που τόσο εύστοχα απέδωσαν οι συγγραφείς. Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας τις ευχαριστεί θερμά και τις εύχεται να είναι πάντα υγιείς και δημιουργικές! 


Με εκτίμηση,


Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ιγνατίδης


Η Γενική Γραμματέας 

Παρθένα Ελευθεριάδου













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365