Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Η ενημέρωση του Δημάρχου Αλμωπίας για Ειρηνοδικείο και φυσικό αέριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Δείτε το βίντεο:



2 σχόλια:

  1. Εσύ βγήκες φωτογραφία με τον Φλωριδη για εντυπώσεις και για να ρίξεις άτακτη στα μάτια των δημοτών.δεν πήγες στον αρμόδιο καθ' ύλη κ. Μπουγά στο ραντεβού που κλείστηκε για το ειρηνοδικείο .κάποιος τους ξεγελάς , του ς γνωρίζοντες όχι .επιδιώκεις το αντίθετο και τα ρίχνεις στους βουλευτές γιατί δεν είσαι της ίδιας ιδεολογίας .πλεον όλοι το έχουν καταλάβει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα κύριε 41 τακατο,που είσαι στην ίδια παράταξη με τους βουλευτές.Πηγαινε εσύ στην συνάντηση.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365