Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Ν. Παρούτογλου: «Στο κουτσομπολιό είμαστε πρώτοι - Το 99% της κοινωνίας δεν έχει διαβάσει το καταστατικό και θέλει να έχει λόγο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε στο βίντεο

"Λάβρος" εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου κατά την τοποθέτησή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών.


Όπως είπε, "πάλι με λύπη μου διαπιστώνω, ότι η συμμετοχή του κόσμου στα Δημοτικά Συμβούλια είναι ελάχιστη. Και αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το Δημοτικό Συμβούλιο, μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τη Γενική Συνέλευση των Λουτρών, ενώ στο παρασκήνιο υπήρχε τρομερό ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι στο κουτσομπολιό είμαστε πρώτοι, στην ουσία πάσχουμε. Άκουσα πάρα πολλές φωνές να προβοκάρουν το θέμα της αλλαγής του καταστατικού και ένιωσα τεράστια έκπληξη γιατί όλες οι αλλαγές συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών. Είναι ανερμήνευτο αυτό που συμβαίνει, είναι μια κοινωνία που πιστεύει ότι οι αιρετοί που τη διοικούν θα την εξαπατήσουν".


Και συνέχισε ο κ. Παρούτογλου σε έντονους τόνους: "Το μόνο άρθρο που καίει κάποιους, είναι το αν θα συνεχίσει να υπάρχει η πεντάδα του Λουτρακίου. Με λύπη όμως διαπιστώνω, ότι το 99,9% της κοινωνίας δεν έχει διαβάσει το καταστατικό και θέλει να έχει λόγο για κάτι που δεν ξέρει τι γράφει. Δεν είναι εξωφρενικό αυτό;".


Ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις και για άλλα θέματα που αφορούν στην διοικητική λειτουργία της Λουτρόπολης, όπως θα δείτε στο βίντεο του AridaiaNewsTV που ακολουθεί:




7 σχόλια:

  1. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε την μόνοι σας όλα με τα λεφτά του κράτους τα θέλετε?/

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε. Όπως όλα τα παιδιά σε όλα τα υπόλοιπα χωριά της Αλμωπίας έχουν παιδική χαρά που κατασκεύασε ο Δήμος, η δεν ξέρω ποιος φορέας τέλος πάντων, έτσι θέλουμε κι εμείς για τα δικά μας παιδιά που 4 χρόνια τώρα παίζουν στην εκκλησία. Αλλά ξέρεις γιατί ζηλεύεις;; γιατί όσο αξίζει οικονομικά όλη η Αλμωπία, άλλο τόσο αξίζει μόνος του ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ. Γελοίε.

      Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ εδώ και τώρα

      ΥΓ. Όταν χαλασει κάποια γεώτρηση στο χωριό σου πάρε κατευθείαν στον Δήμο. Οι ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΙΩΤΕΣ δεκαετίες τώρα φτιάχνουν όλες τις βλάβες σε γεωτρήσεις μόνοι τους. Τα φιλιά μας. ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ =💰💰💰💶💶💶

      Διαγραφή
    3. Εσύ που μιλάς για λεφτά του κράτους σε ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ πες μας από πιο χωριό είσαι και πόσες φορές στο χωριό σου φτιάξατε βλάβη γεώτρησης μόνοι σας. Επίσης λογικά και στο χωριό σου μόνοι σας φτιάξατε την παιδική χαρά έτσι;; Και λογικά αν το χωριό σου και τα παιδιά του ήταν τα μοναδικά στην Αλμωπία που δεν έχουν παιδική χαρά εδώ και 4 χρόνια δεν θα έκανες παράπονα. Αντε τραβα λοιπόν.

      ΥΓ. ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ=💰💰💰💶💶💶💶

      Διαγραφή
    4. Φτάνει κούρασες ό πρόεδρος σας γιατί δέν κάνει καμία κίνηση;

      Διαγραφή
  2. Κατεβάζει από το καλάμι διαβασμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ......ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΗΘΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365