Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Γενική Συνέλευση των Λουτρών: Έντονες αντιπαραθέσεις, καταγγελίες και ηχηρές αποχωρήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος, εν μέσω μεγάλης έντασης, από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών ο Χρήστος Μπάτσης. Τον ακολούθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Αφορμή στάθηκε η αντιμετώπιση που είχε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο και από το Νομικό Συνεργάτη των Λουτρών, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του.


Δείτε το βίντεο:




7 σχόλια:

  1. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να την κάνεις τη παιδική χαρά, ολόκληρο γαϊδούρι;

      Διαγραφή
    2. Το γεγονός ότι στα παγκάκια της εκκλησίας καθημερινά παίζουν 15-20 παιδάκια το σκέφτεσαι η δεν σε συγκινεί;; Το γεγονός ότι από όλα τα χωριά της Αλμωπίας ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ και τα παιδιά του είναι οι μοναδικοί που τους "ξέχασε" ο Δήμος και εδώ και 4 χρόνια μητέρες και παιδιά βολεύονται όπως όπως στην εκκλησία σε κάνει να ντρέπεσαι καθόλου για το πως φέρονται στο χωριό οι αρμόδιοι του Δήμου;; Και μη πιάσουμε πάλι για ευθύνες Προέδρου Κοινότητας. Απτην στιγμή που σε όλα τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου κατασκευαστηκε παιδική χαρά, θα έπρεπε να είναι εξίσου δεδομένο ότι και στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ θα κατασκευαστεί η παιδική χαρά που του αναλογεί. Τέλος θα σε παρακαλέσω να μην γίνεσαι ειρωνικός κάθε φορά που συναντάς αυτό το σχόλιο. Το σχόλιο αυτό εκφράζει ένα μεγάλο και πικρό παράπονο, ενός μέρους των κατοίκων του χωριού. Αλλά και πάλι, όποιος κι αν φταίει που δεν υπάρχει σήμερα στο χωριό ούτε καν μία παιδική χαρά, όποιον και αν εξυπηρετήσει η κατασκευή της, το θέμα ότι μεθαύριο τα δικά μας παιδιά δεν θα έχουν που να παίξουν και γι αυτό καλό θα ήταν να εστιάσουμε καλύτερα στην επίλυση του προβλήματος και όχι στο ποιος και γιατί θέλει την παιδική χαρά στο χωριό.

      Διαγραφή
    3. Να μη τα διώχνεις όμως ρα παιδάκια από την εκκλησία

      Διαγραφή
  2. Έτσι όπως μιλούσε αργά και με τέτοιο ύφος ο κύριος παπατασος νομίζαμε θα πάθει εγκεφαλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδική χαρα στην Κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδική χαρά στο Δήμο μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365