Χρέωση ιδιωτικών παροχών του νέου δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας:
Δείτε ολόκληρο το έγγραφο ΕΔΩ
Χρέωση ιδιωτικών παροχών του νέου δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας:
Δείτε ολόκληρο το έγγραφο ΕΔΩ
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
Αιτιολόγηση των παραπάνω χρεώσεων θα έχουμε ή μας λένε απλά ένα ποσό και τέλος;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε συνδέεις για να μου τα παίρνεις μια ζωή και με χρεώνεις και από πάνω.καπου έχει χαθεί η μπάλα.εκει στην φέτα πρέπει να μάθετε την λέξη ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι για να κάνουν την ασφαλτόστρωση με ιδία έσοδα........
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ τζαμπας απέθανεν
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστά ο τζαμπας απέθανε αλλά να πεθάνει για όλες τις κοινότητες του Δήμου... γιατί ως γνωστόν σε κάποιες κοινότητες υπάρχουν υδρομετρα και σε κάποιες... εκλεκτές...δεν υπάρχουν.. Πρώτα πρώτα λοιπόν να αποκατασταθεί αυτή η αδικία.... γιατί δεν μπορεί άλλοι να πληρώνουν 200 ευρώ νερό και άλλοι μόνο 30.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡεεεεε πάτε καλά ;;;; Ξανά θα πληρώσουμε είναι δυνατόν είχαμε δώσει ένα σορό λεφτά αν θυμάμαι καλά
ΑπάντησηΔιαγραφήπληρώσαμε 300 ευρώ στην αποχέτευση και τώρα άλλα για την ύδρευση; Είστε σοβαροί;
ΑπάντησηΔιαγραφή