![]() |
Η καθημερινή πρόσληψη αβοκάντο βελτιώνει την ποιότητα διατροφής |
Καθώς στις μέρες μας η κακή ποιότητα διατροφής είναι ο κύριος παράγοντας κινδύνου για καρδιομεταβολικές ασθένειες, αυτό αυξάνει τον κίνδυνο για χρόνιες παθήσεις υγείας που συγκαταλέγονται στις κύριες αιτίες θανάτου. Η εύρεση τρόπων βελτίωσης της ποιότητας της διατροφής στο γενικό πληθυσμό, είναι επομένως, ζωτικής σημασίας για την προώθηση καλύτερων αποτελεσμάτων υγείας. Μάλιστα, πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Penn State ανέλυσε τον αντίκτυπο μιας παρέμβασης με βάση τα τρόφιμα, και συγκεκριμένα την καθημερινή πρόσληψη αβοκάντο.