Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αυτές είναι οι αυτοσχέδιες βόμβες που σκάνε τα βράδια στην Αριδαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως κατασκευάζεται η συγκεκριμένη μικρή βόμβα

Σας είχαμε ενημερώσει χθες για περίεργους κρότους που είχαν αναστατώσει την πόλη της Αριδαίας την Τετάρτη το βράδυ.

Όλο αυτό είναι μια καινούργια τακτική που ακολουθούν ταραξίες σύμφωνα με την οποία κατασκευάζουν βόμβες μικρής ισχύος με Χλωρίνη(Κεζάπ) και Αλουμινόχαρτο.


Οι πρωτότυποι αυτοσχέδιοι μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί από αγνώστους σε πολλά σημεία της πόλης της Αριδαίας, προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα πού ήταν κοντά στο σημείο της έκρηξης. 

Πρέπει να πούμε πως η συγκεκριμένη τακτική σύμφωνα με ειδικούς είναι πολύ επικίνδυνη γιατί μπορεί λόγο του Κεζάπ να προκαλέσει εγκαύματα σε όσους βρεθούν κοντά στο οστικό κύμα της έκρηξης.

Επίσης θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, αν αντί για πλαστικό μπουκάλι χρησιμοποιηθεί γυάλινο.

Εμείς εφιστούμε την προσοχή σε όλους του πολίτες και ελπίζουμε η συγκεκριμένη ανοησία να σταματήσει.

Η αστυνομία της Αριδαίας κάνει έρευνες για το συγκεκριμένο θέμα

Δείτε πως κατασκευάζεται η συγκεκριμένη μικρή βόμβα.




6 σχόλια:

  1. μπραβο σας που αναδεικνύεται το συγκεκριμένο θέμα. είναι πολυ επικίνδυνο και εγω που ήμουν και κοντά στο σημείο που έσκασε ένα από τα πολλά είναι μεγάλος και ο θόρυβος. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για ποιον λογο ακριβώς δείχνετε τα υλικα και τον τροπο κατασκευής τους?
    Για να.παραδειγματιστουν και άλλοι ανεγκεφαλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πολλοί απλά ο κόσμος θέλει να πάθει τι είναι όλο αυτό και τι μπορεί να προκαλέσει.. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της Αριδαίας ειδικά σε αυτούς που ήταν κοντά σε ότι έγινε.. Επίσης είναι βίντεο τα οποία τα βρίσκεις εύκολα στο ιντερνετ...

      Διαγραφή

  3. Αντίδραση απλής αντικατάστασης λέγεται το φαινόμενο, το αλουμίνιο στη γλώσσα της χημείας αργιλιο, αντιδρά με το υδροχλωρικό οξύ παίρνοντας τη θέση του λιγότερο δραστικου υδρογόνου με αποτέλεσμα αυτό να ελευθερώνεται, και αφού το
    Καπάκι είναι κλειστό η πίεση μέσα στο δοχείο αυξάνεται με αποτέλεσμα τελικά την έκρηξη του δοχείου! Σαφώς το αποτέλεσμα θα είναι πιο επικίνδυνο αν χρησιμοποιηθεί γυάλινο δοχείο, ειδικά γι' αυτούς που βρίσκονται κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουσκαρια. Ναι, Μουσκαρια. Τα μοσχαρια έχουν περισσότερο μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κεζάπ ΔΕΝ είναι χλωρίνη aridaia365 αλλά υδροχλωρικό οξύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365