Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδιο Μπάτση - Μπίνου στο Δ.Σ.

Δείτε το βίντεο

Επεισόδιο μεταξύ του Χρήστου Μπάτση, συνεργατών του και του Δημήτρη Μπίνου έγινε στο Δ.Σ. που βρίσκεται σε εξέλίξη αυτή την ώρα, με αφορμή τα δίμηνα στα Λουτρά και μια φράση που είπε ο Χρήστος Μπάτσης προς τον Δημήτρη Μπίνο, πως έκανε συνδυασμό από τα Λουτρά και πολλοί που μπήκαν υπάλληλοι, μετά ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του.


Δείτε το βίντεο:




15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. κοιταξτε τωρα να δειτε τι γινεται με τον δημο μας

      1. έχουμε ένα δημαρχο που με το καλημέρα κανει λουμπα και συναπτει ιδιωτικο συμφωνιτικο και μενει νομικα εκτεθημενος με μια καταφεναστετη παρανομη πραξη θετωντας σε κινδυνο ακομη και την καρεκλα του....κι όλα αυτά αντι να διορισει ως γενικη γραμ την εκλεκτη της καρδιας του (αραγε γιατι δεν τη διορισε νομότυπα?)
      2. έναν απερχομενο δημαρχο (τριτο στη σειρα των εκλογων αρα με σαφη αποριψη από την κοινωνια) να καταγγελει την τωρινη δημοτικη αρχη για όλα όσα κι αυτος εκανε επι 5 ολοκληρα χρονια (μεγιστη υποκρισία)
      3.μια αντιπολιτευση-συμπολιτευση που παταει σε 2 βαρκες διοτι εχει παρει τις μισες θεσεις σε καρεκλες του δημου και λεει ότι μπορει να είναι και αντιπολιτευση και συμπολιτευση (παιδια αυτό πρεπει να το δειτε με καποιον γιατρο -συνηθως λεγεται διχασμενη προσωπικοτητα )
      4.άπειρα προβλήματα στην καθημερινοτητα του δημου μας (από που να ξεκινησει κανεις...ολοι τα ζουμε)
      5.δημοτες που δεν πανε στα δημοτικα συμβουλια γιατι εχουν καταντησει θεατρο για ξεκατίνιασμα
      6.site που ενώ ηταν εχθρικα συμφιλιώνονται για να υποστηριξουν τη τσεπη τους

      κι εσεις τωρα πιστευετε (βαζω κι εμενα μεσα) ότι ο δημος εχει πιθανότητες να παει εμπρος…..αμ δε

      δυστυχως οσο κι αν θελει που θελει να κανει εργο ο μπατσης, τοσο θα τον φρεναρει ο μπινος και το χειρότερο blog σε ολη την ελλαδα
      και φυσικα
      οσο κι αν θελει ο μπινος να δειξει ότι ηταν ενας καλος δήμαρχος που αδικα βρίσκεται στην τριτη θεση δυστυχως γι αυτόν πρεπει να γνωριζει ότι τον εχει απορριψει ολοη η κοινωνια εκτος από 2-3 συγγενης και τον δημοσιοκαφρο της καρδιας του

      αυτά
      καληνυχτα

      Διαγραφή
    2. Πάντως η μελιτα συνεχίζει ακάθεκτη το θεάρεστο έργο της

      Ρε φίλε η εξουσία ειναι πολύ λαγνα
      Την έβαλε αμισθί, την βρίζουν την καταγγέλλουν κι αυτή εκεί

      Κοίτα να δεις πείσμα για εθελοντική προσφορά και εξουσία
      Άγαλμα αμέσως!

      Διαγραφή
  2. Μην σταματάς να τους γλεντάς Κύριε Μπινο
    Είστε δήμαρχος της καρδιάς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μπινο εκτος απο αχρηστος Δημαρχος φανηκε καιι το χαμηλο επιπεδο που εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα πρεπει να πονεσε παρα πολύ η ηττα,
    ρε αντε τραβα στο σχολειο και στη δουλιτσα σου και
    ασε τον κοσμο να κανει την δουλεια του,
    5 χρονια εκανες οτι γούσταρες και τα κανες σαν
    τα μουτρα σου ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν 2 χρόνια περίπου είχα κάνει τα χαρτιά μου για 8μηνο. Τελείως τυχαία ο δήμαρχος που ήταν και πρόεδρος μπερδεύτηκε και στα αποτελέσματα έβγαλε άτομο το οποίο δεν είχε τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών. Προφανώς κι έγινε ένσταση απευθείας και έγιναν τα πράγματα όπως έπρεπε. Μιλάμε για 8μηνο με μοριοδότηση ΑΣΕΠ και όχι απλά για 2μηνάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε συ , και γω ξερω ατομα που έβαλε ο πρώην δήμαρχος της καρδιας μας για 2 μηνο και δεν εμφανίστηκαν ποτε

      Διαγραφή
    2. Μια σημαντική παράλειψη...το άτομο που πήρε την θέση αρχικά και δεν είχε τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών τελείως τυχαία πάλι ήταν στον συνδιασμό του Μπίνου...τελείως τυχαία δηλαδή μπερδεύτηκε ο δήμαρχος...είχε πολλές selfie να βγάλει...εεε πολλές δουλειές να κάνει εννοώ.

      Διαγραφή
  6. Μπινο είμαστε μαζί σου κάναμε ένα λάθος συγχώρεσε την αλμωπια και την βλακεια της και κατέβα ξανά.. Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει κάποιος καλύτερος από εσένα φρόντισε να μην τα καταστρέψουν όλα γιατί αυτοί είναι παντελώς ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέατρο σκιών το Δημοτικό συμβούλιο με μεγαλύτερο θύμα τους κατοίκους ενός προικισμένο τόπου την Αλμωπία..Αλήθεια ποιο θα είναι το μέλλον μας?Την ευθύνη(την μεγαλύτερη) την έχουμε όλοι εμείς που τα τελευταία χρόνια ψηφίζουμε όχι με βάση ποιος είναι ο ικανότερος (άλλωστε οι ικανοί πλέον δεν ασχολούνται με την πολιτική γιατί έχει χαθεί η έννοια της) αλλά με βάση ποιος θα μας βολέψει να πάρουμε καμία θέση να βγάλουμε λίγα λεφτά, να ψηφίσουμε τον κουμπάρο, τον φίλο τον ξάδερφο κτλ Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία όλοι μας μπροστά δε θα πάμε δυστυχώς !

      Διαγραφή
  7. Μπινο τα πράγματα είναι απλά, δώσε στην δημοσιότητα ποιοί δούλεψαν στα λουτρά τα 5 χρόνια
    Της θητείας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει, θα καταλαβαίνουμε ολοι γιατί διασύρθηκε ο κ. Μπινος στις εκλογές. Τόσο κακός χαρακτήρας δυσκολα θα ξαναβρεθεί. Λυπάμαι γιατί σε πιστευα και έτρεχα πισω σου 8 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στα λουτρα οταν ηταν το μπινο ,εκανε πανω απο ενα δυμηνο ανθρωπος που τον ειχε πολυ κοντα του σαν δημοσιογραφο και φωτογραφο που δουλεψε για μπλοκ αγαπημενου του και αυτο το παιδι απο το γαρεφι δεν πηγενε στην δουλεια,,,,ποιος εινια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εχει και καφετερια μηπως στο χωριο???εδω του καρ........η την γυναικα εβαλε στα λουτρα ,εργολαου οικοδομων και ιδιοκτητη υλικων οικοδομων,και αφησε απ εξω παιδια που ειχαν αναγκη ην θεση,και μετα ψαχνετε γιατι δεν βγηκε τιποτα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365