Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Χατζηδημητρίου προς Ουργαντζόγλου: "Είσαι αρχαίο θέατρο"

Ωραίες αρχαίες στιγμές στο Δ.Σ

Άλλο ένα επεισόδιο έγινε στο Δ.Σ. που είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στον Σάκη Χατζηδημητρίου και στον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Θηριόπετρας Ουργαντζόγλου Γιάννη, με αφορμή την υποβάθμιση κάποιων σχολικών μονάδων ή συγχώνευση κάποιων άλλων.



Ο κύριος Χατζηδημητρίου πρότεινε να μην συζητηθεί σαν έκτακτο σήμερα το θέμα αλλά σε λίγες μέρες, για να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα χωρίς την πίεση του χρόνου, με τον κ. Χατζηδημητρίου να τονίζει πως δεν θα ψηφίσει τίποτα αν ψηφιστεί σήμερα. Ο κ. Ουργαντζόγλου απαιτεί σε πολύ έντονο ύφος από τον κ. Χατζηδημητρίου να ψηφίσει "όχι" από σήμερα, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον Σάκη Χατζηδημητρίου να λέει προς τον κ. Ουργαντζόγλου πως "Γιάννη είσαι αρχαίο θέατρο", με τον πρόεδρο της Θηριόπετρας να του απαντάει "Σάκη εσύ είσαι αρχαίος".

Τελικά ο κ. Χατζηδημητρίου ψήφισε όχι.

Ωραίες αρχαίες στιγμές στο Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365