Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Η κατάσταση που επικρατούσε στην Όρμα Αλμωπίας σήμερα το μεσημέρι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Η Όρμα, μετά την Φούστανη είναι το δεύτερο χωριό της Αλμωπίας με κρούσμα κορονοϊού.

Το Aridaia365.gr τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα.


Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες σήμερα το μεσημέρι δεν κυκλοφορεί κάνεις στην Όρμα, όλοι οι κάτοικοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.  Η Περιφέρεια και ο Δήμος βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους κατοίκους από χθες όταν και επιβεβαιώθηκε το κρούσμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 40χρονος μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα στο Νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους γιατί έχει κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα και κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί για να γίνει καλύτερη παρακολούθηση της υγείας του.

Ενώ όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, αναμένονται μέχρι αύριο τα αποτελέσματα των επαφών του ασθενούς, από τα 7 δείγματα που πάρθηκαν.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr 













18 σχόλια:

  1. Μέχρι να νοσήσει κάποιος τότε κάθονται όλοι σπίτι. Μέχρι τότε πανικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις την εντύπωση ότι έπρεπε να είχαμε κρούσμα εδώ στην ορμά για να τηρήσουμε τα μέτρα??? Την ίδια εικόνα θα έβλεπες και πρίν 15 μέρες αν ερχόσουν!!! Κοίτα λοιπόν τι κάνουν στην γειτονιά σού στο χώρο σού η όπου αλλού μένεις και μήν το παίζεις έξυπνος!!!

      Διαγραφή
    2. Μη ψαρώνετε ρεεεε.....

      Διαγραφή
  2. Αυτό που όλοι τώρα θυμήθηκαν να περπατάνε όλοι σαν τρελοί. Οι κυρίες με κάτι πισινους 2 στρέμματα θυμήθηκαν ότι τρώνε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασαν ότι είχαν χορτάσει και έτρωγαν από χόμπι

      Διαγραφή
  3. Να μας ενημερώσετε για τα αποτελέσματα των υπολοίπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει περπατάνε δεν κάνουν κακο σε κανεναν.
    Δεν περπατάνε και σε φτύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα θες να δεις κίνηση Έλα Νότια περικλεια να πάθεις πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας δουλεύετε????εγω είμαι απο την Ορμα και απο οταν έκλεισαν οι ταβέρνες και τα καφέ δεν υπήρχε κόσμος να περιφέρετε έξω και μοστραρετε τώρα φώτο.....που είσασταν πρίν????? Οι χωριανοί μου πριν το κρούσμα προστατεύονταν...δυστυχώς εινα ατυχές γεγονός και μακριά απο όλους οπότε κύριε Aridaia365 κανε βόλτες να βλέπεις τι γίνετε στα χωριά αν κινείται ο κόσμος και οχι μετά απο κάποιο κρούσμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αφήνετε τις χαζομάρες. Το μόνο χωριο που έχει κίνηση είναι η Αριδαία. Τα πιο πολλά μαγαζιά, είναι ανοικτά. Όλοι οι ιδιοκτήτες είναι μεσα με κλειστές πόρτες, μη χασουν κανενα ευρω. Για βαλε λιγες φώτο από Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! ΓΚΟΡΕ ΓΚΛΑΒΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ότι κάθεστε και ασχολείστε με το πόσα στρέμματα κωλο έχει η κάθε κυρία που πάει για περπάτημα σας καθιστά το λιγότερο τραγικούς! Όλοι οι κάτοικοι του χωριού ήταν και είναι συνεπείς! Αυτό που θα έπρεπε όλοι να πουμε είναι περαστικά σε όποιον νοσει(Αν νοσει) και ειδικά στο παλληκαρι!! όχι να γράφουμε χαζομαρες απλα για να πουμε την εξυπναδα μας...με αγάπη από μια Ορμιωτισσα! Τα φιλιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα παπάρια μας τι κάνει η Ορμά. Ας μην δεχόντουσαν επισκέπτες. Και αν θες μην το δημοσιεύσεις Καραγιαννίδη μάστορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Αριδαία όλα ανοιχτά με την δικαιολογία του ντελιβερι εντομεταξυ κάνεις δεν έχει άδεια ντελιβερι, στα σούπερ μάρκετ πατάμε να σε πατώ, ειδικά σε εκείνο στην είσοδο της Αριδαίας στο γήπεδο εχθές είχε 500 άτομα μέσα η αστυνομία κυνηγάει φαντάσματα όπως πάντα στην Αριδαία και όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πίνω τσίπουρο και δεν φοβάμαι τίποτα!
    Γουιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με πρόσφατη έρευνα που έγινε ανακοινώθηκε ότι η γραπα σκοτώνει τον κορονο'ι'ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να δούμε τι κάνουν οι επαγγελματίες με τα ντιλιβερι. Πληροφορίες λένε ότι έχει να χτυπηθεί απόδειξη απο 13-3.Και δουλειά και επίδομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365