Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Πεζοδρόμηση Αριδαίας: Πέρασε με 16 ψήφους υπέρ από το Δ.Σ. - Υπέρ αλλά με παρατηρήσεις η πλευρά Παρούτογλου

Δείτε την απόφαση

Πέρασε από το Δ.Σ. Αλμωπίας η Επικαιροποίηση του εγκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης της Αριδαίας.



Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Βέσκος Δ., Κετικίδης Ι., Σέλκος Ι., Νάνου Π., Γιάντσης Δ., Χατζηγιαννίδης Χ., Λιούγας Δ., Αναστασιάδης Σ., Δόντσος Χ., Μήνου Χ., ψήφισαν «υπέρ».

Ο Χατζηδημητρίου Αθανάσιος, ο Προκοπίδης Ευάγγελος και η Παλίκογλου Αικατερίνη ψήφισαν «παρών» με παρατηρήσεις.

Οι κ.κ. Μπίνος Δημήτριος, Νιβουρλής Χρήστος, Μπίνας Ιωάννης τοποθετήθηκαν ως εξής : « Δεν έχουμε κατανοήσει το θέμα καθώς δεν το εισηγείται αρμοδίως ο Αντιδήμαρχος και η Τεχνική Υπηρεσία.» (δεν παρείχαν ούτε θετική ούτε αρνητική ψήφο και η θέση τους λογίζεται ως «παρών»)

Οι κ.κ. Παρούτογλου Ν., Μήντσης Ν., Λαζάρου-Παπαδοπούλου Σ., Λεμονίδης Γ., Θεοδωρίδης Αν., ψήφισαν «υπέρ» με τις εξής παρατηρήσεις : «όσο αφορά το θέμα, η τοποθέτησή μας έχει ως εξής :Συμφωνούμε πως πρέπει να τροποποιηθούν κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο αλλά θεωρούμε πως θα πρέπει να προηγηθεί είτε συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης και κατόπιν της ποιότητας ζωής και σε κάθε περίπτωση να είναι ενήμερο το τοπικό συμβούλιο για όλες τις ενέργειες. Διαφορετικά θα πρέπει να προκληθεί μια συνεδρίαση στο δήμο , στην οποία θα συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι , το τοπικό συμβούλιο, εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου και των καταστημάτων και κάποιοι ειδικοί οι οποίοι θα αναλύσουν τις επιπτώσεις αυτών των αλλαγών και τον τρόπο που θα γίνετε στο εξής η κυκλοφορία ώστε να το κατανοήσουμε όλοι μας

Ο κ. Τσάνταλης Παρασκευάς εγγράφως ψήφισε «υπέρ» 

Δείτε ΕΔΩ όλη την απόφαση.

6 σχόλια:

  1. Μπινος δεν εννοησε....
    Ε βέβαια ότι καλό γίνεται δεν το καταλαβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενοειτε ο κ. ΜΠΊΝΟΣ δεν καταλαβε το θεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους πεζόδρομος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρός ήταν!!! Μπράβο στον κ.Δήμαρχο !!! Και σε όλους όσους τον στήριξαν για να γίνει κάτι τέτοιο... Μια ερώτηση μόνο... Όσοι έχουν γυναίκα που είναι δημοτικός σύμβουλος μπορούν να μπαίνουν κανονικά στον πεζόδρομο και να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους μπροστά στην επιχείρησή τους??? Ήρεμα ρωτάω.... Γιατί σήμερα σαν να πείρε το μάτι μου προς το τέλος του πεζοδρομου κάτι αυτοκίνητα παρκαρισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσπαθεί να θυμηθεί αν είχε κάνει αναφορά στο θέμα για να πει ότι επί της θητείας του ξεκίνησε ο πεζόδρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πεζόδρομος της Αριδαίας έπρεπε να χει πεζοδρομηθει εδώ και πολλά χρόνια. Ας ελπίσουμε ο νυν Δήμαρχος να το κάνει πράξη. Όποια πόλη κι αν κοιτάξεις στην Ελλάδα, μικρή και μεγάλη, έχει πεζόδρομο.
    Πεζόδρομος, με ωραίο σύγχρονο φωτισμό, μικρά συντριβάνια, παρτέρια και παγκάκια. Αυτό θέλει ο πεζοδρομος της Αριδαίας. Να αποκτήσει επιτέλους ουσία και αληθινή Ζωντάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365