Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Μεγαλύτερο από ότι φαινόταν το πρόβλημα με την τρύπα μπροστά στην ACS

Δείτε τις σημερινές φωτό του Aridaia365

Σας είχαμε ενημερώσει χθες το απόγευμα, για μια τρύπα από τις πολλές παρόμοιες που εμφανίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη της Αριδαίας, μπροστά στο κατάστημα της ACS.


Το πρόβλημα τελικά ήταν μεγαλύτερο από ότι φαινόταν εκ πρώτης όψεως, με την ΔΕΥΑ Αλμωπίας μάλιστα σήμερα το πρωί να βγάζει ανακοίνωση για πτώση της πίεσης του νερού στην πόλη της Αριδαίας, εξαιτίας των εργασιών που γίνονται στο σημείο.

Συνεργείο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας από νωρίς το πρωί προσπαθεί να επισκευάσει την βλάβη, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σε λίγη ώρα.

Πρέπει να τονίσουμε πως πολλές περιοχές της Αριδαίας δεν έχουν νερό, ενώ για την διευκόλυνση της διέλευσης των οχημάτων, ο βόρειος δρόμος της κεντρικής πλατείας, ο οποίος έχει πεζοδρομηθεί, σήμερα ήταν ανοιχτός.

Δείτε τις σημερινές φωτό του Aridaia365:






10 σχόλια:

  1. Ο μπατσης φτάιει τι δουλειά έχει να ανοίγει τρύπες στην μέση του δρόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσαίωνας αφρικανικο χωριό έχουμε γίνει. Κάθε μέρες τρύπες τρυπακια και όλο προβλήματα. Μόνο στην Αριδαία αυτά συμβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έβγαινες και λίγο έξω από το "χωριό" σου ανόητε, θα έβλεπες ότι παντού υπάρχουν αυτα

      Διαγραφή
    2. Ε βγαινουμε απο το χωριό και παμέ στο αλλο χωριό που ονομάζεται Αριδαία.Και που είστε ακόμη τν χειμώνα να δεις πως θα πλημμυρίσει η Αριδαία απο ένα ποτάμι.Εδω ειμαστε.

      Διαγραφή
  3. Γειά σου τε Μπινο με τα έργα σου. Για σεμινάριο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρύβονται εξωγήινοι και ελοχιμ κάτω από την Αριδαία α και ο Σωρας και μερικοί ακόμα.
    😂🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι τα έργα που μας άφησε ο προηγούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφρική χωρίς πυραμίδες είμαστε! Σε λίγο θα σκάβουμε στο χώμα για βρούμε νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα τα έργα παντού συμβαίνουν.Αυτό που θα βαθμολογηθεί είναι η σωστή αποκατάσταση.Θα έχουμε μπάλωμα ή σωστό κλείσιμο? Πάντως με την ευκαιρία να πούμε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο σημείο κυκλοφορίας.Η Αριδαία έχει ανάγκη θέσεις πάρκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανειξαν έναν ακόμα κίνδυνο για τα αυτοκίνητα γιατί δεν πιστεύω να την κλείσουν πρόχειρες δουλειές πάλη θα κάνουν να έχει να κλείνει ο επόμενος δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365