Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Τ.Ε. Πέλλας: Άμεση απάντηση στην τραμπούκικη επίθεση της εργοδοσίας του «Κρόνου» στη Σκύδρα

Δελτίο Τυπου

Σε άμεση απάντηση στην τραμπούκικη επίθεση της εργοδοσίας στο εργοστάσιο «Κρόνος» στη Σκύδρα προχώρησαν τα μέλη της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας του ΚΚΕ. 

  
Με πικέτες και ανακοινώσεις στα χέρια, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για την προχθεσινή επίθεση που δέχτηκαν μέλη του Κόμματος την ώρα εξόρμησης έξω από την πύλη του εργοστασίου.
       
Παράλληλα τους κάλεσαν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να μην υποκύψουν στην τρομοκρατία, ενώ διαβεβαίωσαν την εργοδοσία πως τέτοιες ενέργειες δεν τρομοκρατούν τα μέλη του ΚΚΕ. «Δυναμώνουμε τον αγώνα. Κανένας φόβος. Καμιά υποταγή. Διεκδικούμε δουλειά με δικαιώματα. Ζωή με αξιοπρέπεια», ξεκαθάρισαν.




2 σχόλια:

  1. Τα κλεισατε ολα κ πιασατε δουλεια κ στα περειφεριακα εργοσυασια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΛΑΚΈΙΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΈΡΑΝΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365