Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δασάκι Αριδαίας: Τέσσερις μέρες μετά και παραμένουν τα επικίνδυνα κλαδιά δέντρου (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δείτε σημερινές φωτογραφίες και βίντεο του Aridaia365

Σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη Πέμπτη, για κλαδιά δέντρων στο Δασάκι της Αριδαίας, τα οποία κρέμονται από μια κλωστή-καλώδιο και είναι επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών.


Σήμερα, τέσσερις μέρες μετά το ρεπορτάζ μας και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η επικίνδυνη αδιαφορία των αρμοδίων θέτει σε κίνδυνο τους πολίτες της πόλης, που παρά την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δασάκι, το επισκέπτονται καθημερινά.

Ένας χώρος πρασίνου και φυσικής ομορφιάς προκαλεί θλίψη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού έχει αφεθεί και παραμεληθεί, ενώ θα μπορούσε με λίγες ουσιαστικές κινήσεις να είναι ειδικά το καλοκαίρι, μια μεγάλη ανάσα δροσιάς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αριδαίας.

Παρά το γεγονός πως ήταν μία από τις δεσμεύσεις προεκλογικά της Δημοτικής Αρχής, το Δασάκι παραμένει σε τραγική και επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών κατάσταση.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να κόψουν και να απομακρύνουν τα επικίνδυνα κλαδιά και φυσικά να δείξουν το ενδιαφέρον που πρέπει σε αυτόν τον υπέροχο φυσικό χώρο.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες και βίντεο του Aridaia365:




3 σχόλια:

  1. αν γίνει κάποιο ατύχημα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά πού είναι ο βολίδας φέτος?Πέρσι το είχαν κανει κούκλα φέτος τι έγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελευθερη ξυλεια ρε παντε παρτε τα θα την βγαλετε 2 βραδιές μπροστα στο τζάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365