Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Π.Ε. Πέλλας: 12 κρούσματα την τελευταία βδομάδα - Σε καραντίνα πάνω από 50 άτομα - Πιο αυστηροί πλέον οι έλεγχοι

Πάνω από 40 άτομα σε όλη την Π.Ε. Πέλλας βρίσκονται σε καραντίνα

Σε έξαρση βρίσκεται ο Covid-19 στην χώρα μας, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Π.Ε. Πέλλας, η οποία την τελευταία βδομάδα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ έχει 12 θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα.


Τα 5 βρίσκονται στον Δήμο Πέλλας, 2 στον Δήμο Έδεσσας, 1 στον Δήμο Αλμωπίας, ενώ για 4 κρούσματα δεν έχει διαρρεύσει σε ποιους Δήμους είναι. Θυμίζουμε ο ΕΟΔΥ στις ανακοινώσεις του αναφέρει μόνο Περιφερειακή Ενότητα, ενώ μετά από δημοσιογραφική έρευνα γίνονται γνωστοί οι Δήμοι. Σίγουρα πάνω σε αυτό, οι αρμόδιοι της Π.Ε. πρέπει να φροντίσουν για να  υπάρχει υπεύθυνη ενημέρωση, για να γνωρίζουν οι πολίτες από την πρώτη στιγμή σε ποιους Δήμους είναι τα κρούσματα.

Επίσης πάνω από 50 άτομα σε όλη την Π.Ε. Πέλλας βρίσκονται σε καραντίνα, στην οποία μπήκαν μετά την ιχνηλάτηση που έγινε στα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Από κει και πέρα τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Aridaia365, από σήμερα κλιμάκια της Νομαρχίας, αλλά και της Αστυνομίας θα ελέγχουν αυστηρά καταστήματα όλες τις ώρες της μέρας, για τυχόν παραβάσεις στην χρήση μάσκας και για το αν υπάρχουν όρθιοι πελάτες σε καταστήματα. Χθες μάλιστα σε λίγες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού και ορθίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρησης αποστάσεων. Το πρόστιμο ήταν 150 ευρώ.


10 σχόλια:

  1. στην αριδαια σημερα πηγα με τα παιδια μου σε καταστημα και ολες οι εργαζόμενες αλλα και η υπεύθυνη δεν φορούσαν μάσκα, ούτε καν μεχρι το πιγούνι. απαράδεκτο. ενω ολοι οι πελάτες την ωρα που βρισκόμουν εκει ηταν με την μασκα τους. σε κοντινη αποσταση βρισκοταν ενας υπευθυνος. δεν θα πω ονομα. επινε τον καφε του και σφυρούσε αδιαφορα. δεν υπαρχουν λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τούς άλλους ενδιαφέρεστε εσείς, εσείς για σάς φοράτε την μάσκα όχι για τούς άλλους υποθέτουμε

      Διαγραφή
  2. χθες πηγα σε διαγνωστικο κεντρο στα γιαννιτσα μασκα φορουσαν μονο οι πελατες οι γιατροι δεν φορουσαν και οι κοπελες στην εισοδο στο πηγουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει γνωστό σούπερ μάρκετ στην Αριδαία στο οποίο οι υπάλληλοι δεν φορούν μάσκα (ελάχιστες εξαιρέσεις ίσως). Στο συγκεκριμένο οι περισσότεροι ηλικιωμένοι πελάτες ΔΕΝ ΦΟΡΆΝΕ μάσκα. Κανείς δεν του κάνει παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΨΩΝΙΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκο εσύ είσαι ο απαράδεκτος

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στους ταξιτζήδες.Ο απαράδεκτος θα συμφωνήσω είσαι εσύ.

      Διαγραφή
  5. Μιλάμε οι ρουφιάνοι βασιλεύουν ακόμα ρε πιστεύετε σε όλες αυτές τις αρλουμπες;χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλες δουλειές δεν έχετε από το να ρουφιανευετε όλο τον κόσμο ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει για τον εαυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι βλακακο, όταν γίνεται τέτοιος χαμος τα χαζα σας πιστεύω αφήστε τα για το καφενείο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365