Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πεζόδρομος Αριδαίας: Άνοιξε και πάλι για τα οχήματα (ΦΩΤΟ)

Δειτε τις φωτό

"Ολημερίς τον κλείνουνε, το βράδυ τον ανοίγουν", είναι η φράση που ταιριάζει στον πεζόδρομο της Αριδαίας.


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πεζόδρομος τις μέρες του δεύτερου lockdown ήταν ανοιχτός για τα οχήματα, κάτι το οποίο άλλαξε σήμερα το πρωί, με τον πεζόδρομο να κλείνει. Ούτε αυτό όμως κράτησε για πολυ, αφού όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες είναι ξανά ανοιχτός για τα οχήματα, με το αλαλούμ να συνεχίζεται.


Δειτε τις φωτό:






6 σχόλια:

  1. Καλύτερα να είναι ανοιχτός για πασα στιγμή αν Χρειαστεί να περάσει κανένα στενό φόρο ή κανένα όχημα της αστυνομίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anikse.o.pezodromos.ja.ti.mareva.erxete.me.ti.motokros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά θα πέσει πολύ γέλιο με αυτή τη δημοτική αρχή.Ακόμα δεν έχετε δει τίποτε.
    Σε πιο μέρος του κόσμου κλινουν την Εγνατία ? Τη τσιμισκή στα αυτοκίνητα? βρε επικίνδυνοι άνθρωποι ενα ασθενοφόρο ένα περιπολικο ένα πυροσβεστικό θα κάνει γυρω γυρω αν χρειαστει ? Εγκληματάκια που ευτυχώς οι δημότες είστε ντιπ άσχετοι στην Αλμωπία ...Πως αντέχετε ρε μάγκες? αυτοί εκλέχτηκαν και πληρώνονται και κάνουν και δεύτερες δουλειές...Το νιώθετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είχαμε όλα ο πεζόδρομος μας μάρανε ένα λόγος παραπάνω με αυτά που ζούμε απτή στιγμή που τα μαγαζιά είναι κλειστά κ απαγορεύεται η κυκλοφορία ποιος ο λόγος να είναι κλειστος όπως προαναφέρανε κ πιο πάνω ένα ασθενοφόρο να πρέπει να περάσει κ να κάνει κύκλους είναι τόσο απλό κύριοι του δημαρχείου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπατση.ησε..μονο.για.τουσ.προμαχουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365