Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Θα αποζημιωθεί το σύνολο των πατατοπαραγωγών

Δελτίο Τύπου

Αυτό διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης σε χθεσινοβραδινή τους τηλεφωνική επικοινωνία.


Ο κ. Βορίδης τόνισε, ότι θα ενισχυθεί το σύνολο των πατατοπαραγωγών, κατανοώντας τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και απαντώντας θετικά στο αίτημα που υπέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.

Ο κ. Τζαμτζής ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα που αφορά πολλές δεκάδες πατατοπαραγωγών της Πέλλας.

Το αίτημα της ΠΕ Πέλλας ανέφερε:


«Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Κατόπιν ελέγχου των στατιστικών στοιχείων που αφορούν τις ενιαίες αιτήσεις ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2020, διαπιστώνουμε ότι από λάθος των παραγωγών ή των αιτησιογράφων έχουν δηλωθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας 69,59 εκτάρια φθινοπωρινής πατάτας, 244,55 εκτάρια ανοιξιάτικης πατάτας και 29 εκτάρια καλοκαιρινής πατάτας. Στην πραγματικότητα το σύνολο της καλλιέργειας αφορά σε ανοιξιάτικη πατάτα και για το λόγο αυτό ζητούμε την παρέμβαση σας, ώστε  το σύνολο των στρεμμάτων της πατάτας που καλλιεργούνται στην ΠΕ Πέλλας, δηλαδή 343,14 εκτάρια να συμπεριληφθούν στο πακέτο στήριξης των παραγωγών οι οποίοι επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.» 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365