Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Υποδέχτηκε το Click away η Αριδαία - Καταγγελίες την πρώτη μέρα

Δείτε το φωτορεπορταζ του Aridaia365

Πρεμιέρα έκανε σήμερα σε όλη τη χώρα το Click away, με την αγορά της Αριδαίας να υποδέχεται και αυτή το νέο μέτρο.


Το click away μπαίνει στη ζωή μας από σήμερα μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.


Για τα καταστήματα που διαθέτουν e-shop, ή σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, ο καταναλωτής θα επιλεγεί το προϊόν που τον ενδιαφέρει από τον υπολογιστή του σπιτιού του ή το κινητό, και θα πληρώνει διαδικτυακά, ή στο ασύρματο pos. Θα παραλαμβάνει όμως το προϊόν έξω από το φυσικό κατάστημα με ραντεβού.


Στην σημερινή πρεμιέρα λίγοι έμποροι στην Αριδαία επέλεξαν να ανοίξουν τα καταστήματα τους, ενω πολύ μικρή ήταν η αγοραστική κίνηση.


Οι έμποροι είναι προβληματισμένοι καθώς θεωρούν ότι η χρήση του click away δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο για το κλείσιμο των καταστημάτων τους, ενω τονίζουν πως δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο στην πράξη.


Απο αύριο θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά. Ευχή μας οι καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα της περιοχής και ελπίζουμε σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, για να αποφύγουμε μια αναζωπύρωση του ιού στην περιοχή μας. Οι πληγές που μας άφησε είναι μεγάλες, γι αυτό το λόγω χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από όλους μας.


Καταγγελία στην Αριδαία 

Σήμερα δεν έλειψαν και οι καταγγελίες. Συγκεκριμένα έγινε καταγγελία η οποία έλεγε ότι υπήρχε παρουσία πελάτη μέσα σε κατάστημα. Οι άντρες της Αστυνομίας έλεγξαν την καταγγελία και αποδείχθηκε πως δεν ευσταθεί, αφού ο υποτιθέμενος "πελάτης" ήταν συγγενικό  πρόσωπο πρώτου βαθμού του ιδιοκτήτη, το οποίο τον βοηθούσε στις καθαριότητες, ενω το κατάστημα δεν ήταν καν ανοιχτό για να υποδεχτεί πελάτες.


Αξίζει να τονίσουμε πως υπήρχε διακριτική παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους της Αριδαίας.


Δείτε το φωτορεπορταζ του Aridaia365:





















5 σχόλια:

  1. Τα στοιχήματα είναι δυο. Να κινηθεί χρήμα στην αγορά και να μην έχουμε νέα κρούσματα. Καλές δουλειές και προσοχή σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στοίχημα είναι ένα και μοναδικό να μην έχουμε νέα κρούσματα.Οτιδήποτε άλλο μας βάζει σε μπελάδες που δεν λύνονται με όλα τα λεφτά του κόσμου..
    ... όποιος ζορίζεται οικονομικά δεν σώζεται με 15 μέρες δουλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλάς για τον εαυτό σου. Τα μαγαζιά αυτά κάνουν το 40% του τζίρου τους αυτές τις μέρες, δεν είναι οποιοδήποτε 15μερο του χρόνου, είναι των Χριστουγέννων. Γίνεται και να κρατηθούν τα μέτρα και να δουλέψουν οι ανθρωποι.

      Διαγραφή
  3. τώρα προσέχουμε την υγεία μας....Η τσέπη μας μπορεί να περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω μιλάμε ότι αφήσαμε μεγάλες δουλειές για να προστατέψουμε την υγεία μας ρε παιδια...Ας είμαστε προσηλωμένο στο στόχο.Τίποτε μέχρι το εμβόλιο.Τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365