Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Τακτοποίηση κυριότητας εργοταξίου και παραλαβή νέων μεταλλικών κάδων (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Η Δημοτική αρχή, συνεχίζει να «κλείνει» χρόνιες εκκρεμότητες, εκσυγχρονίζοντας τον Δήμο και την ποιότητα ζωής των δημοτών.


Το Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας, βρίσκεται στην ιδιοκτησία μας, τακτοποιώντας ένα μείζον θέμα που ταλαιπωρούσε το Δήμο, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι κατά τη δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας, Χρήστου Μπάτση στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για τον προϋπολογισμό στις 19/01/2021 «μπορούμε πλέον να φτιάξουμε ένα εργοτάξιο περιποιημένο, άνετο, λειτουργικό, πιο ασφαλές  και τακτοποιημένο».


Επίσης ολοκληρώθηκε η παραλαβή των 278 νέων μεταλλικών κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι θα τοποθετούνται σταδιακά στην Αριδαία και στις κοινότητες του Δήμου μας το προσεχές διάστημα, αντικαθιστώντας τους φθαρμένους κάδους, οι οποίοι θα επισκευαστούν.


Δεν σταματάμε εδώ. Η  προσπάθεια συνεχίζεται καθημερινά. Σεβόμαστε το περιβάλλον και κάθε βήμα θα γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Προτεραιότητα μας είναι ένας Δήμος σύγχρονος, καθαρός και λειτουργικός. Η εικόνα κάθε γωνιάς του Δήμου μας, οφείλει να είναι ο καθρέφτης μας.





5 σχόλια:

  1. Το μονο που εχουμε να πουμε ειναι ντροπη στην πιπερια ασε που δεν εχουμε καδους αλλα κ αυτοι που υπαρχουν πετιούνται τοσο ατσαλα που ειναι σπασμενοι κ αναποδογυρισμενοι.Ποιος ωμος ναενδιαφερθει;Υπαρχει κανεις;Προεδρος Δημαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην πιπεριά είστε πολύ καλά φίλε.. και υπουργους ειχατε κι απ ολα..τώρα οι επομενοι...ο Σιμος σας είχε στον αφρό τόσα χρόνια..

      Διαγραφή
  2. Αν δεν ηταν η Μελιτα θα βλεπατε εργοταξιο. Σιγα μην σκισεται κανενα καλτσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους καινουργιοι κάδοι στην Αλμωπία
    Το τάμα του λαού εκπληρώθηκε
    Μέγας είσαι Μπάτση και πολλά τα έργα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν μάθουμε να πετάμε τα σκουπίδια μέσα στον κάδο και όχι εξω απο αυτον και να τους πλένουμε μονοιμας, δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365