Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Παρούτογλου: Έγινε στο πόδι ο προϋπολογισμός - Ποιος είναι πλέον ο ρόλος της Χισκάκη στον Δήμο;

Το ιδιωτικό συμφωνητικό ισχύει και ποιος είναι πλέον ο ρόλος της κ. Χισκάκη στον Δήμο;

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας με αφορμή την Ψήφιση του Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ-Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Αλμωπίας.


Μετά τις τοποθετήσεις του Δημάρχου, του Σάκη Χατζηδημητρίου, και του Δημήτρη Μπίνου, τον λόγω πήρε ο Νίκος Παρούτογλου.


Με ερώτημα για το αν το ιδιωτικό συμφωνητικό ισχύει και ποιος είναι πλέον ο ρόλος της κ. Χισκάκη στον Δήμο ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο Νίκος Παρούτογλου.


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του προϋπολογισμού τονίζοντας πως έγινε στο πόδι και είναι αντιγραφή του προηγούμενου. Θέλω να μάθω πως γίνεται ο εξορθολογισμός στα έξοδα, γιατί αλλιώς τα λόγια είναι τζάμπα, θα είχε αξία να το μάθω ανέφερε. 


Τόνισε πως δεν υπάρχουν στον προϋπολογισμό τα Δημοτικά τέλη από τα οποία απαλλάσσονται καταστήματα με νόμους του κράτους λόγω πανδημίας. 


Επίσης έθεσε το θέμα της άρδευσης, για το οποίο ανέφερε πως δεν υπάρχει σχέδιο. Πρέπει να λύσουμε το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο δεν κατάφεραν να λύσουν οι προηγούμενες Δημοτικέ Αρχές κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365