Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Αλμωπία: Πολίτης συγχαίρει τον Δήμο και βάλλει κατά όσων δεν έχουν οικολογική συνείδηση

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Βασίλη Λεμονίδη

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Βασίλη Λεμονίδη:

Σήμερα διασχίζοντας τον επαρχιακό δρόμο Αριδαίας -  Εξαπλατανου είδα με μεγάλη μου χαρά, συνεργείο του Δήμου μας, να καθαρίζει δεξιά και αριστερά του οδικού δυκτιου, σκουπίδια (ποτήρια πλαστικά, κουτιά από αναψυκτικά, πλαστικά μπουκάλια νερού κλπ. Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τον Δήμο για αυτήν την πρωτοβουλία, είναι πραγματικά αξιέπαινη. 


Όμως θέλω να τονίσω και την γαϊδουρια ορισμένων που θεωρούν ότι οι άλλοι είναι υποκομοι τους και πρέπει να ασχολούνται με τα πρωτόγονα ένστικτα τους. Χωρίς καμία οικολογική συνείδηση ούτε καν για χάρη των απογόνων τους. 


Η εύκολη λύση ανοίγω το παράθυρο και το πετάω και από την άλλη είναι παντογνωστες στα δικαιώματα τους, χωρίς όμως καμία υποχρέωση. Κύριοι ως εδώ, φτάνει μας κουράσατε και κουράσατε και αυτούς που σας υπηρετούν...

20 σχόλια:

  1. Μπράβο Βασίλη, έναν σαν και εσένα χρειάζεται ο τόπος. Πάνε με τον Μπάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω, δηλαδή οποίος εκφράσει έναν δημόσιο λόγο, που είναι η υποχρέωση κάθε πολίτη γιαυτα τα θέματα, σημαίνει ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική;

      Διαγραφή
  2. Κύριε Λεμονιδη, δεν είναι θέμα περιβαλλοντικης συνείδησης, αλλά είναι θέμα πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είναι θέμα περιβαλλοντολογικης συνείδησης,αρχικά είναι αυτό και μετά πολιτισμού.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ φίλε είναι καταρχήν θέμα παιδείας, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους.

      Διαγραφή
  3. Που φτάσαμε κάνουν την δουλειά τους και δίνουν συγχαρητήρια για αυτό είναι τσίρκο η Χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι πρέπει να κάνουμε την δουλεία μας, αλλά κάποιοι δεν την κάνουμε. Και επιτέλους δείξτε λίγο οίκτο εσείς οι άπραγοι και επιβραβεψτε την προσπάθειά του άλλου για μια φορά.

      Διαγραφή
  4. Κύριε Βασίλη φαίνεστε ένας σοβαρός και με οικολογικό προβληματισμό άνθρωπος, γι'αυτό σας παρακαλώ περάστε και από το βοήθεια στο σπίτι να μαζέψετε και τις γόπες, που ξεχειλίζουν από τα τασάκια, και καθαρίστε και τις καμένες μοκέτες. Γιατί μαζί τα καπνισαμε. Όπως πολλή σωστά λέτε δεν έχουμε μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία μου, καταρχήν το θέμα που προσπάθησα να αναδείξω, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε μέσα από τα πικρόχολα σχόλια σας. Είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί όλους, αναλόγως βέβαια του επιπέδου του καθενός.
      Επιπλέον επειδή γνωρίζω ποια είστε, θέλω να σας πω τα εξης:Τα καθήκοντα σας, στο πρόγραμμα καθόσον γνωρίζω είναι της κοινωνικής λειτουργού, όμως εσείς μόνο με αυτό δεν ασχολείστε, καθώς είστε όλη μέρα στο γραφείο αντί να επισκέπτεστε τους κοινωνικά άπορους συνδημοτες μας. Σχολιάζετε τα πάντα ενώ είστε όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή στο Facebook και κρίνετε τα πάντα και όλους ως καρεκλοκενταυρος δημόσιος υπάλληλος. Και αυτό γιατί σας δώσανε εξουσία προγεννεστερες διοικήσεις που δεν τις δικαιουσασταν. Επίσης είναι προς διερεύνηση κάποιες ενέργειες σας στο θέμα που φέρεστε στο προσωπικό, όπως πχ δεν τους αφήνετε να έχουν πρόσβαση στο τηλέφωνο και στο διαδίκτυο. Αυτό θα το ψάξω και θα απευθυνθώ στις κατάλληλες υπηρεσίες. Αυτά προς το παρόν επιφύλασομε για περετερω ενέργειες.

      Διαγραφή
    2. Αφού έτσι το θέλετε θα το ψάξω και εγώ με το ωράριο.. Γιατί δεν γίνεται το ωράριο να είναι 07-15 και εμείς να το κάνουμε 09-13:30. Και να δούμε τον χαμένο..

      Διαγραφή
    3. Συνεχίζετε λοιπόν τον τακτικισμο των απειλών, όπως μάθατε τόσο καιρό να κάνετε στο προσωπικό που συνεργάζεστε. Σημειώστε τότε ότι εγώ δεν υπαγωμαι στο προσωπικό σας, παραμένω στις απόψεις μου, απευθύνετε αλλού τις απειλές σας και το ποιος θα είναι ο χαμένος θα το δούμε.

      Λεμονιδης Βασίλειος

      Διαγραφή
  5. Οι ίδιοι είναι αυτοί που τα πετάνε οι ίδιοι βρίζουν κ τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί ς ρε Βασίλη λίγο με την πολιτική; Ας κάνουν στην άκρη οι ξεπερασμένοι και οι δήθεν. Εγώ μαζί σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ με τιμάει ο λόγος σου, όμως δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ.

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Μπιλ σε θέλουμε μπροστά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πραγματικά στο θέμα καθαριότητας εδω και λιγο καιρό κάτι γίνεται.Ακόμα και στα στενά του κέντρου της Αριδαίας.Μακάρι να μην είναι προσωρινό λόγο χρηματοδότησης covid...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι πως το επίπεδο μας σε επίπεδο νομού,είναι κάτω από μηδέν και ξέρουμε πολύ καλά το ποιός φταίει.Όχι οτι οι υπόλοιποι είναι πολύ καλύτεροι αφού και ο δρόμος Αριδαίας Λουτρακίου έχει σκουπίδια και από τις δύο πλευρές σε όλο το μήκος του.Αλλά και στη διασταύρωση του Εξαπλατάνου με το Ριζοχώρι,έξω από ένα μαγαζί στη γωνία έχω δει πολλές φορές περνώντας ζώα με δύο πόδια εκτός τα σκουπίδια ,να κατουράνε μπροστά στην πόρτα του.ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζήτα συγγνώμη από τα ζώα, δεν σου φταίνε σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχεις να πεις,μόνο;Συγνώμη αν σε πρόσβαλα.Ήλπιζα να καταλάβαινες τι εννοούσα.Τα ζώα είναι ως όντα κατώτερα από ένα άνθρωπο αφού δρουν σύμφωνα με το ένστικτο και δεν έχουν λογική.Αυτοί όμως που συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο πώς να τους χαρακτηρίσεις;Ας έκανε ο δήμος ένα κάλεσμα για καθάρισμα σκουπιδιών σε επίπεδο εθελοντισμού και να έβλεπες όλοι οι ευαίσθητοι οικολόγοι πού θα ήταν.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365