Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΑΣΕΠ: Στην τελική ευθεία 782 προσλήψεις σε Δήμους και Περιφέρειες - Σε Αλμωπία και Πέλλα προσλήψεις

Το Υπουργείο ζητά τις άμεσες ενέργειες της Αυτοδιοίκησης εντός της προθεσμίας της 1ης Μαρτίου

Η Εγκύκλιος απευθύνεται σε συγκεκριμένους ΟΤΑ και περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και μέχρι πότε η καταληκτική προθεσμία ανάρτησης του σχετικού αρχείου από τους ΟΤΑ ορίζεται η 1η Μαρτίου.


Το Υπουργείο ζητά τις άμεσες ενέργειες της Αυτοδιοίκησης εντός της προθεσμίας της 1ης Μαρτίου «ώστε να καταστεί δυνατή η έκδοση της Προκήρυξης το συντομότερο δυνατόν».


Πρόκειται για την αριθμ. 12119/18.2.2021 Εγκύκλιο της Γ.Γ. Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, με τίτλο «Πρόσθετα προσόντα, επιβεβαίωση των θέσεων τακτικού προσωπικού των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2021 και αποστολή των σχετικών δικαιολογητικών».


Απευθύνεται σε συγκεκριμένους ΟΤΑ, που μπορείτε να δείτε και στο τέλος του παρόντος και περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και μέχρι πότε. Υπογραμμίζουμε ότι καταληκτική προθεσμία ανάρτησης του σχετικού αρχείου από τους ΟΤΑ ορίζεται η 1η Μαρτίου. Η αποστολή του σχετικού εγγράφου μετά των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ανάρτηση του αρχείου και σε κάθε περίπτωση έως την 1η Μαρτίου.


ΠΡΟΣΟΧΗ Εάν δεν αναρτηθεί από Δήμο το απαιτούμενα αρχείο στον ειδικό τόπο και δεν αποσταλεί το έγγραφο μετά των δικαιολογητικών εμπρόθεσμα, οι θέσεις του Δήμου δεν θα συμπεριληφθούν στον Πίνακα του Υπουργείου προς το ΑΣΕΠ.


Το Υπουργείο ζητά τα εξής:


α) να αναρτήσουν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο για θέματα προσωπικού Τ.Α του ΥΠ.ΕΣ., (https://aftodioikisi.ypes.gr) συμπληρωμένο το αρχείο που θα αντλήσουν από τον τόπο, μετονομάζοντάς το σε EGRITIKI2021_.


β) να αποστείλουν, μέχρι την 1η Μαρτίου 2021, αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση info@ypes.gr έγγραφο με θέμα «Δικαιολογητικά για Προγραμματισμό Προσλήψεων τακτικού προσωπικού 2021 Δήμου …….ή Περιφέρειας……», με το οποίο θα βεβαιώνεται η πληρότητα και ορθότητα του αναρτημένου πίνακα (EGRITIKI2021_) μνημονεύοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε αυτός και καταχωρήθηκε από το φορέα στη σχετική στήλη του πίνακα, συνοδευόμενο από ένα αρχείο με τα αναφερόμενα στο έγγραφο δικαιολογητικά, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του εγγράφου.


Τέλος, επισημαίνεται ότι από τις 748 θέσεις τακτικού προσωπικού που εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο και στις οποίες αναφέρεται η συγκεκριμένη Εγκύκλιος, ένα μέρος τους θα παρακρατηθεί με Απόφαση του Υπουργού Εργασίας, προκειμένου να πληρωθούν από προστατευόμενα άτομα, με βάση την παρ.1 του αρ.3 του ν.2643/1998 ως ισχύει, και άρα οι εν λόγω θέσεις δεν θα συμπεριληφθούν στον Πίνακα που θα στείλει το Εσωτερικών στο ΑΣΕΠ για την έκδοση της Προκήρυξης.


Οι ΟΤΑ στους οποίους απευθύνεται η Εγκύκλιος, μέσα στους οποίους είναι ο Δήμος Αλμωπίας και ο Δήμος Πέλλας:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365