Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Αριδαία: Χωρίς μάσκα αρκετός κόσμος, χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων

Χρειάζεται προσοχή
Χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων και συγκεκριμένα στο θέμα της μάσκας παρατηρείται τις τελευταίες μερες στην Αριδαίας. 

Μέχρι πριν λίγες μέρες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών φορούσε μάσκα. Πλέον βλέπουμε πως οι πολίτες που δεν χρησιμοποιούν μάσκα είναι περισσότεροι, κάτι που προκαλεί ανησυχία. Καθημερινά στην Αλμωπία δηλώνονται νέα κρούσματα, λίγα μεν, αλλά υπάρχουν, κάτι που σημαίνει πώς ο ιός είναι ακόμα εδώ και χρειάζεται προσοχή.

Θετικό είναι το γεγονός πως στα καταστήματα και στους χώρους εργασίας τα μέτρα τηρούνται και υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή.


Πρέπει να τονίσουμε πως μπορεί τα σιγα σιγά όλες οι δραστηριότητες να επανέρχονται στην κανονικότητα, σε περίπτωση όμως έξαρσης του ιού σε μια περιοχή, αυτή μπορεί να μπει σε τοπικό lockdown. Οπότε χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες. 



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365