Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Χρ. Μπάτσης για ΕΦΚΑ Αριδαίας: Πρότεινα να παραμείνει ως τοπικό υποκατάστημα - Οποιαδήποτε άλλη απόφαση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας
Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Μια από τις συναντήσεις που είχα σήμερα ,Τετάρτη 28/7/2021 παρευρισκόμενος στην Αθήνα, ηταν με τον πρόεδρο του εφκα κύριο Δουφεξή Παναγιώτη. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η  λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αριδαίας να μείνει ως έχει.

Οπως με ενημέρωσε ο κύριος Δουφεξής Παναγιώτης  το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αριδαίας θα γίνει αποκεντρωμένο γραφείο με απόφαση η οποία είναι σε ισχύ από το 2018!

Εξέφρασα την άρνησή μου στην υποβάθμιση αυτή και άντ αυτού πρότεινα, να παραμείνουν όλοι οι υπάλληλοι στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Αριδαίας και να δοθεί δικαίωμα χορήγησης σύνταξης σε δικούς μας υπαλλήλους.

Επέδωσα το εγγραφο από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ το οποίο μου παραδόθηκε στις 26/7/2021 με το οποίο φαίνεται ο μεγάλος όγκος εργασιών του τοπικού μας υποκαταστήματος.

Πρότεινα στον κ.Δουφεξη λόγω των πολλών υλοτόμων, των πολλών ξενοδοχοϋπαλλήλων και των πολλών μικρών επιχειρήσεων που έχει η Αλμωπία, να παραμείνει ως τοπικό υποκατάστημα εφκα Αριδαίας διότι είναι παραγωγικό.

Εννοείται ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. 

Εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να παραμείνει το ΙΚΑ Αριδαίας όπως το ξέρουμε. 

Ζητούμε την στήριξη όλων των βουλευτών του Νομού Πέλλας ,καθώς ήδη από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 έχουμε πάρει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου όπου ζητούμε την μη υποβάθμιση της υπηρεσίας.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι επιχείρημα; Έχει πολλούς υλοτόμους;;; Έτσι βλέπεις τον κόσμο Δήμαρχε;;;το τελευταίο είναι αυτό!έλεος μ αυτή τη νοοτροπία… κοιτάξτε να πάτε Βρυξέλλες να ψαχτείτε για χρηματοδότηση κάποιου σοβαρού έργου γιατί μικρύνατε πολύ την Αλμωπία …πολύ την κατεβάσατε …φτάνει.. κι εσείς και όλοι οι ημιμαθείς….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365