Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Πέντε νέες προσλήψεις - Δείτε τα ονόματα

Δείτε τα ονόματα

Δείτε τα ονόματα:





2 σχόλια:

  1. Κανείς δεν έχει πατρώνυμο από τους προσληφθεντες που βλέπουμε τόσο καιρό;
    Λίγη διαφάνεια ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λουτρακιωτες πρεπει να είναι πολυ ευχαριστημένοι που έχουν μπει 10 άτομα από όταν ανέλαβε ο μπατσης..καλα τους κάνεις χρησταρα μπράβο.. Μάλλον ο αντιπρόεδρος ο διευθυντής λουτρών και προεδρος πολιτιστικου συλλόγου είναι προμαχιωτες για αυτό..στα λουτρα έπεσε φτώχεια...παραξενο παντος που μπαίνουν αλλά ονόματα και επάνω είναι συνεχώς οι ίδιοι και ίδιοι, μάλλον δεν θα υπάρχει κάποιο προβλημα με την Επιθεώρηση εργασία κυριε χρηστο, εεε?? Μάλλον οι ταβέρνες κάνουν καλό φαγητό κυριε χρηστο..μαλλον καλό προγραμμα βγάζει η λογιστρια των λουτρων ΕΕ?? Ρεζίλι διεθνώς να βλέπεις έναν άνθρωπο να σου σερβίρει καφέ στο αναψυκτήριο μετά ένα μήνα να είναι στα εισιτήρια μετά δυο μήνες στο Αλεξάνδρειο, μετά δυο μήνες σεκιουριτι μετά ξανά από την αρχή.. Γελάνε και οι οξιές στο βουνό χρησταρα μακεδονομάχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365