Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Αλμωπος: Ηττήθηκε άλλα άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο του τεστ

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ Β' δέχθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας στο πρώτο του φετινό τεστ.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, ήταν καλύτερη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργόντας ευκαιρίες.


Στο 15 μετά από λάθος της ομάδας του Αλμωπού ο Πανίδης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ Β'.


Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι πίεσαν, και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα με κεφαλιά του Γιουκούδη στο 34 μετά από σέντρα του Γκαγιέγος.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε οι δύο ομάδες δοκίμασαν πολλούς ποδοσφαιριστές και διάφορα πλάνα, για να έρθει ο Τσοπαρόγλου με απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα να γράψει το τελικό 2-1.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και δείχνεις στις αντίπαλες ομάδες, πως αν και νεοφώτιστη θα είναι πολύ ανταγωνιστική.



2 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει παιδια ατοι εχουν περισσοτερο καιρο μαζι,ενω η ομαδα μας εχει και καινουργια προσωπα,παμε γερα αιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή με υγεία σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365