Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Άγνωστοι βανδάλισαν το γήπεδο τένις των Προμάχων - Σοκαρίστηκες φωτό

Δείτε τις φωτό
Άλλο ένα περιστατικό βανδαλισμού σε αθλητική εγκατάσταση σημειώθηκε στην Αλμωπία και συγκεκριμένα στους Προμάχους.

Μετά το περιστατικό με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αριδαίας, σε λιγότερο από ένα 24ωρο θύμα βανδαλισμού από αγνώστους έπεσε και το γήπεδο τένις των Προμάχων.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτό:










10 σχόλια:

  1. Άγνωστοι? Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοι οι οποίοι διαπράττουν αυτά τα πράγματα το τελευταίο έτος στους Προμάχους δυστυχώς οι γονείς αυτόν δεν είναι ικανή να μαζέψουν τα παιδιά τους ούτε να τους προσφέρουν την παιδεία που απαιτείται για να γίνουν αξιόλογα και χρησιμα άτομα στη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δινεις τα ονοματα στους υπευθηνους για να ζητησουν εξηγησεις απο τους ιδιους η απο τους γονεις τους για να αποκαταστησουν της ζημιες ....
      Καθος ειναι δημοσιο αγαθο

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ, καθόλου άγνωστοι. Έχουν προκαλέσει πολλές ζημιές και σε ιδιοκτησίες κατοίκων του χωριού. Λυπάμαι πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού γνωρίζετε τους ενόχους (όπως προαναφέρατε), στην αστυνομία τα ονόματα και όχι κατηγορούμε εκ του ασφαλούς - πληκτρολογίου!
    Έτσι σιγά - σιγά θα έρθει η συμμόρφωση όλων μας όταν θα έχει κυρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα αφού όλοι ξέρετε γιατί δεν μαζεύεται τα παιδιά σας αφού έτσι όπως πάνε θα γίνουν οι επόμενοι αναρχοαπλυτοι τις περιοχής;
    Γενικά η κατάσταση στην Αλμωπία είναι τραγική. Οι γονείς να πειθαρχισουν στα παιδιά τους. Το ίδιο ισχύει κ για τους εκπαιδευτικούς μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα γίνουν οι επόμενοι ακροδεξιοί της περιοχής.Αφου το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά.

      Διαγραφή
  5. ουαααααααααααααα ουαααααααααααααααα προμαχοι ολε ολε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ατιμωρησία αυτά φέρνει τίς καταστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365