Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το ακυρωθέν γκολ του Αλμωπου στη Βέροια - Αδιανόητη απόφαση του διαιτητή

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο από την αδιανόητη απόφαση του διαιτητή, η οποία στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αλμωπό και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:























Πηγή Βίντεο: Verianet.gr / Πηγή Φώτο: Πληροφοριοδότης

8 σχόλια:

  1. Ρε στο ειδιο Στο ιδιο εργο θεατες,καλα ρε ξευτιλες αυτο το θεωρησε φαουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο γκολ της Βέροιας υπάρχει υποψία ΟΦ σάιτ.Αξίζαμε το Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ρεφερη σφυρίζει πριν πάει η μπάλα στον πεχτη του αλμωπου κ βάλει το γκολ.
    Κ δεν δείχνεται αν υπάρχει φάουλ ή όχι. Πάντως σφυρίζει πολύ γρήγορα δεν μπαίνει το γκολ κ μετά το ακυρώνει.
    Αλλά ήθελε να βοηθήσει Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίζουμε μέσα στη Βέροια.
    Είμαστε κερκίδα πάρα πολλοί από Αριδαια.
    Απέναντι μας έχουμε παίχτες Α Εθνικής πολλών ετών όπως Βελλίδης Πασάς Μπουκουβάλας και άλλους που αξίζουν Α εθνικη όπως ο Γιακουμάκης .
    Και τι γίνεται?
    Οι Βεροιωτες παρακαλανε το διαιτητή να λήξει το παιχνίδι γιατί σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δεν έχουν περάσει το κέντρο.
    Δεν είναι μόνο το ακυρωθεν γκολ στο τέλος.
    Απο το 1' φάνηκε με τη κίτρινη στον Αδαμίδη στο πρώτο φάουλ στο κέντρο χωρίς να είναι αντεπίθεση, χωρίς να είναι από πίσω και χωρίς υποψία επικίνδυνου παιχνιδιού αφού και τα δύο πόδια είναι στο γρασίδι.
    Ο,τι φάουλ και κόρνερ κερδίζαμε έδινε επιθετικό φάουλ πριν πέσει η μπάλα.
    Και το ανεκδιηγητο με το οφσάιντ που δεν έδωσε στο 60 που ήταν πεντακάθαρο.
    Σήμερα δεν χάσαμε.
    Κερδίσαμε τις εντυπώσεις.
    Το χειροκρότημα στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά.
    Πολύ οργανωμένη και πειθαρχημένη η ομάδα με αρχή και τέλος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι έτσι είναι καί μπράβο στα παιδιά,οι φίλαθλοι της Βέροιας τό λέγαν στις κερκίδες ότι ό διαιτητής ήταν λάθος, γίναν λοιπόν ρόμπες κρίμα τό όνομα βασιλησα σ'αυτόν τον αγώνα μόνο έτσι δεν ήταν.Ενας βεριοτης σάς τό λέει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία απορία στον επόμενο αγώνα τού Αλμωπου με τόν άλλον παπατζη, για τόν Απόλλωνα Πόντου λέω θά γίνει ό αγώνας; καί αν δεν γίνει τί επιπτώσεις θά έχει ό απωλλον, δηλαδή ρε παιδιά τόσον καιρό ξέρανε ότι θά παίξουν στην κατηγορία αυτήν γιατί δεν είχαν προετοιμαστεί μόνο αγκαλιές με τόν κύριο Λεουτσακο ό κύριος Κάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο που πήγε στη Βέροια.Συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καί ή ξευτιλα τής δημοσιογραφικής δεοντολογίας πού κάνει ή κερκίδα σάιτ καί εφημερίδα τής Βέροιας δεν περιγράφεται,ρε αντί νά κάνετε την κριτική στην ομάδα της Βέροιας για νά διωρθοση τής αδυναμίες τής εσείς κύριοι τής κερκίδας την κάνετε ζημιά αντί νά την βοηθήσετε, σάς έκανε ρόμπες μία ομάδα χωριό πού την αποκάλεσαν κάποιοι φίλαθλοι της Βέροιας λές καί ή Βέροια τώρα που είναι μεγάλο χωριό νίκησε δίκαια Χάρην διαιτησίας καί ανθρώπου τής πού είναι μέσα στην διοίκηση τηςS/L2, πρέπει λοιπόν να ντρέπονται καί όχι νά χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365