Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Κλοπή στο γήπεδο Ριζαρίου

Δείτε την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Ορφέα

Ριφιφί στο γήπεδο του Ριζαρίου όπου έκλεψαν διακοσμητικές πέτρες τις οποίες είχαν φέρει για την δημιουργία κήπου.


Δείτε την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Ορφέα:

«Η Διοίκηση της ομάδας και κυρίως ο Μάκης Μαυρίδης που βρίσκεται καθημερινά στο γήπεδο προσπαθούν για το καλύτερο και για την συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου μας. Το γεγονός της κλοπής των διακοσμητικών πετρών που είχαμε φέρει, για την δημιουργία κήπου, δεν τιμά κανέναν. 

Για τον λόγο αυτό καλούμε αυτόν ή αυτούς που το έκαναν να τις επιστέψουν από εκεί που τις πήραν.

Είναι το λιγότερο ντροπή ........»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365