Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Δ. Κυριλίδης: Απών οι Βουλευτές της ΝΔ και του Βελόπουλου από το Παμμακεδονικό συνέδριο

Δελτίο Τυπου Δήμου Κυριλίδη - Υποψήφιου Βουλευτή Πέλλας με το κόμμα Έλληνες
Στις 9 Ιουλίου είχα την χαρά να βρίσκομαι στο έκτακτο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων με θέμα : Τέσσερα χρόνια από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αναλύθηκαν, οι παραβιάσεις των Σκοπίων αλλά και οι τρόποι κατάργησης της. Η Συνομοσπονδία απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία ότι ακόμη και σε αυτήν την κάκιστη συμφωνία δεν τηρείται σχεδόν τίποτα από την πλευρά των Σκοπίων. Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε πως αυτή η συμφωνία είναι μόνο επιζήμια για την πατρίδα μας. 

Η συμφωνία συνεχίζει να τηρείται από την παρούσα κυβέρνηση καθώς δεν προβαίνει στην αξιολόγηση των παραβιάσεων από την πλευρά των Σκοπίων οι οποίες ξεπερνούν τις 200.

Αξιοσημείωτη ήταν η απουσία κάθε  αιρετού παράγοντα και ειδικότερα από την Πέλλα από βουλευτές μέχρι και δημάρχους, πράγμα που επιβεβαιώνει την τήρηση και την απαξίωση που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες και τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για την συμφωνία αλλά και για τα εθνικά θέματα. 

Στην ομιλία μου τόνισα, το διακύβευμα της μεταφοράς ενέργειας, από το κανάλι Αξιού σε συνδυασμό με την διώρυγα Μοράβα και τον Δούναβη, στοιχείο που αποτελέι την κερκόπορτα της εκμετάλλευσης από ξένα συμφερόντα ως προς το Αιγαίο. Ενας προβληματισμός που υποκρύπτεται μέσα στην συμφωνία.

Μεγάλο κλιμάκιο του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ παρευρέθηκε  στο συνέδριο με στόχο να ενημερωθεί για τους τρόπους κατάργησης της κατάπτυστης συμφωνίας.

2 σχόλια:

  1. Δεν είχαν σιδερωμένη την στολή των Μακεδονομάχων γι'αυτό δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.Η πατριδοκαπηλία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365