Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Φεστιβάλ Πόζαρ: Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στην Λουτρόπολη

Τα Λουτρα Πόζαρ έχουν βουλιάξει από κόσμο, στο πιο επιτυχημένο τριήμερο της ιστορίας του.
Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησε χθες Παρασκευή το 10ο Φεστιβάλ Πόζαρ, το οποίο ήδη από την πρώτη μέρα μπορεί να θεωρείται το πιο πετυχημένο, με πάνω από 8.000 φίλους της μουσικής να παρακολουθούν την χθεσινή συναυλία.

Κόσμος από κάθε γωνία της Ελλάδας έχει επισκεφθεί την Λουτρόπολη, είναι ενδεικτικό πως χθες συναντήσαμε ανθρώπους από την Κρήτη, την Πάτρα, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα, τις Σέρρες και από πολλές ακόμα περιοχές της χώρας.

Το sold out που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές για τις δυο πρώτες μέρες ήταν ορατό με γυμνό μάτι στους επισκέπτες. Δεν έπεφτε καρφίτσα στον συναυλιακό χώρο, τα παρκαρισμένα οχήματα έφταναν μέχρι την πλατεία του Λουτρακίου από την μία πλευρά και μέχρι το ΠΑΝΘΕΟΝ από την άλλη.


Όλα τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες είναι γεμάτοι, όπως και ο χώρος των κατασκηνωτών, σκηνές συναντήσαμε ακόμα και μέσα στο Λουτράκι.

Τα Λουτρα Πόζαρ έχουν βουλιάξει από κόσμο, στο πιο επιτυχημένο τριήμερο της ιστορίας του.


2 σχόλια:

  1. Πολύ μεγάλη επιτυχία και μπράβο σε αυτούς που διοργανώνουν. Μια υπενθύμιση για οσους βρίσκονται εκεί ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ 2-3 ΜΈΡΕΣ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ SELF TEST. Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σήμερα και αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά μπράβο για την όλη διοργάνωση ρε καρντάσια! Ραντεβού καλώς εχόντων των πραγμάτων στο φετινό φεστιβάλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365