Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με τεράστια επιτυχία ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ"

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας, που διοργάνωσε θαυμάσια ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας.


Εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα, όλων των ηλικιών, έτρεξαν τον Δρόμο των 19,1 χλμ. και τα αγωνίσματα των 5,1χλμ. και των 1000μ, δηλώνοντας απολύτως ευχαριστημένοι από την οργάνωση, αλλά και τις διαδρομές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά


Παρόν στην εκδήλωση, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχεις Πέλλας Δάνης Τζαμτζής και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με τους συνεργάτες τους.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές και φυσικά τους αθλητές. Σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια της διοργάνωση έπαιξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και το Α.Τ. Αριδαίας.


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρχαν τοποθετημένοι ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ σε όλες τις γραμματείες του αγώνα, για την μικρή Ειρήνη - Χρυσοβαλάντω Δάλη


Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:









































































































































































































































































































































































































































2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365