Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Χρ. Μπάτσης: Ποτέ δεν ρισκαραμε με το μέλλον της Αλμωπιας και του Δήμου - Καρφιά για το αποχετευτικό

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας με έγγραφα για το χρονοδιάγραμμα  υλοποίησης του αποχετευτικού και πως δεν χάθηκε το σημαντικό έργο του βιολογικού:

Εμείς πάντα βλέπουμε την ουσία και το έχουμε αποδείξει. Από τις πρώτες μέρες κληθηκαμε να διαχειριστουμε δύσκολα γεγονότα και καταστάσεις, θυμίζω το κλείσιμο των λουτρων.


Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το αναφέρω καθώς, από όταν παρέλαβα αυτό το έγγραφο, πήγα στην αρμόδια υπηρεσία να απολογηθώ,3η μέρα από την ανάληψη των καθηκόντων ,ενημερώθηκα , μας δόθηκε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, εξάλλου φαίνεται και στο έγγραφο, ανταποκριθηκαμε και προχώρησε η διαδικασία. 


Πότε δεν βγήκα να κατηγορήσω, Πότε δεν σκέφτηκα να κάνω πολιτική με αυτό το έγγραφο, ποτέ δεν ρισκαραμε με το μέλλον της Αλμωπιας και του Δήμου. 


Αγώνας καθημερινός, χωρίς φωνές, χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς τυμπανοκρουσιες. Εδώ φαίνεται ή σοβαρότητα και αποδεικνύεται. Εδώ φαίνεται ο ρόλος του καθενός. Εδώ φαίνεται αν είμαστε άξιοι να διαχειριστουμε  κρίσιμα ζητήματα, για να προχωρήσουμε τα μεγάλα έργα του Δήμου Αλμωπίας. Συνεχίζουμε με έργα και όχι με λόγια. Δεν κινδυνολογουμε. Από την 1η μέρα που ανέλαβα φαίνεται ότι είχα 2 δωράκια να διαχειριστώ. Οι ημερομηνίες μιλάνε από μόνες .


Όπως βλέπετε ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ πιστοί στην εμπιστοσύνη των δημοτών και στον όρκο που δώσαμε. 


Συνεχίζουμε εντατικά  Συνεχίζουμε σοβαρά







1 σχόλιο:

  1. Μην τα γραφεις αυτά Χρήστο αντιδήμαρχος τεχνικής ήταν ο Κετικιδης και στην συνεχεια ο Τσιμτσιριδης συνεχιΖΕΤΕ να μην κάνετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365