Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της υπηρεσίας εξυπηρέτησης και πληροφόρησης του πολίτη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της πρωτοποριακής υπηρεσίας εξυπηρέτησης και πληροφόρησης του πολίτη, με την νέα ψηφιακή μέθοδο του QR code.


Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου , η Δημοτική Αρχή προχωράει στη τοποθέτηση ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων σε κεντρικά σημεία του δήμου με υψηλή προσέλευση  δημοτών και επισκεπτών.

Η αναφερόμενη ενέργεια αποτελεί μια πολύ σημαντική πιλοτική δράση. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει ένα πρωτοποριακό έργο , που συμβαδίζει με τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές μεθοδολογίες προβολής πληροφοριών και Τουριστικών αξιοθέατων , κάνοντας χρήση νέων ψηφιακών εργαλείων.

Πρόκειται για πινακίδες οι οποίες περιλαμβάνουν ένα γραμμωτό κωδικό (QR code), ο οποίος μπορεί να σαρωθεί από όλα τα κινητά τηλέφωνα και Tablet, , ανοίγοντας αυτόματα την ιστοσελίδα του Δήμου ώστε να πληροφορηθεί ο ενδιαφερόμενος.

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν σε όλους !


Η εφαρμογή στοίχισε στον Δήμο μόλις 2.500 ευρώ και την «έτρεξαν» ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Γιάντση, οι πρώην ειδικοί συνεργάτες Γρηγορίου και Ανδρονίκου και οι νυν Ευταξιάδου και Ουργαντζόγλου.


Δείτε τις φωτο του Aridaia365 από την παρουσίαση:














1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει σχέδιο ανεύρεσης εσόδων στο Δήμο απο εξωτερικές πηγές?
    Αυτονόητο δεν είναι ,πως αυτή πρέπει να είναι μέσα νύχτα η ανησυχία και η δουλειά των αιρετών? όλα τα άλλα γίνονται...
    Ας βρούμε νέα έσοδα εκτός περιοχής! Μπορούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365