Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριδαία

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία αρκετού κόσμου, μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗΚΕΑ, στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Το δέντρο άναψε σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ενώ ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πλατείας άλλαξε κατά πολύ. 


Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με όλους του τους συνεργάτες, ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης.


Μία όμορφη νότα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έδωσε χορωδία του Ωδείου Αλμωπίας. Ενώ ο Άγιος Βασίλης έκλεψε την παράσταση.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365:
















































4 σχόλια:

  1. Όλο το ρεζουμέ, η κ.Πρόεδρος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πάει και πιο λίγο κόσμο έχει, μπάτση στο χωριό μου πιο πολύ κόσμο είχε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νηστεία των Χριστουγέννων ~ Δημήτριος Παναγόπουλος



    Είμαστε σε μία περίοδο ελαφράς νηστείας, της νηστείας των Χριστουγέννων (από 15 Νοεμβρίου – 24 Δεκεμβρίου).

    Και οι περισσότεροι από εμάς, ούτε καν την υπολογίσαμε. Με βάση τη δικιά μας λογική, με βάση τη δικιά μας κοιλιά, με βάση τη δικιά μας όρεξη, με βάση τη δικιά μας επιστήμη, ούτε καν την υπολογίσαμε.

    Τι είναι η νηστεία αυτού του Σαρανταημέρου; Μια ωραιοτάτη ελαφριά νηστεία, που ξεκουράζει τον οργανισμό, χωρίς να τον βλάψει καθόλου! Έχει τα λαδερά του (όλες τις καθημερινές εκτός Τετάρτης και Παρασκευής), έχει και το ψάρι του, το Σάββατο και την Κυριακή.

    Για ποιό λόγο λοιπόν δεν νηστεύεις; Εκτός βέβαια αν υπάρχει ασθένεια. Και όχι ασθένεια από αυτές που εμείς εύκολα ονομάζουμε, διότι π.χ. πρηστήκανε οι κάλοι των ποδιών μας και τρώμε μπριζόλα και θεωρούμε τον εαυτόν μας άρρωστο. Όχι τέτοιες αρρώστιες. Αυτές είναι δικές μας αρρώστιες, που τις φτιάχνουμε εμείς, γιατί είναι αρρωστημένο το κεφάλι μας πρώτα και έπειτα αρρωστημένο το σώμα μας. Διότι εάν πάμε στο ιατρό, θα μας βάλλει χίλιων ειδών δίαιτα και θα την κάνουμε τη δίαιτα του ιατρού, χωρίς να καταλαβαίνουμε, ότι δίαιτα ίσον νηστεία. Και αν κάναμε τη νηστεία γρηγορότερα, δεν θα χρειαζόμασταν τώρα να κάνουμε τη δίαιτα.

    Δεν θα υπήρχε λόγος, αν εγώ νήστευα στα νιάτα μου, να έχω 6 – 7 αρρώστιες επάνω μου και να τα βλέπω σήμερα από μακριά όλα. Υπήρχε κανένας λόγος;

    Διότι θα έρθει εποχή, που θα τα πληρώσουμε στον κόσμο τούτο (είτε με αρρώστια, είτε με πείνα κ.λπ.).

    Γι’ αυτό ακριβώς ο άνθρωπος, πρέπει να πιστεύει εις τον Θεό και να εφαρμόζει αυτά που του λέγει ο Θεός…

    Δημήτριος Παναγόπουλος ο Ιεροκήρυκας (1916 – 1982)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας πήραμε χαμπάρι για αυτό δεν νηστεύουμε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365