Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Άρης Παλαιφύτου 4 - 2 / Γκολ και θέαμα στην Σωσάνδρα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:

Ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ έγινε στην Σωσάνδρα, όπου ο τοπικός Ακρίτας επικράτησε με σκορ 4-2 του Άρη Παλαιφύτου και επέστρεψε στις νίκες.

Το παιχνίδι ήταν καλό είχε ρυθμό, με τους γηπεδούχους καλύτερους και πιό αποφασιστικούς και στην τελική προσπάθεια,να φθάνουν στην νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μια νεανική ομάδα, ωστόσο έδειξαν στιγμές απειρίας και το πλήρωσαν με ήττα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 5’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Θωμά  Γ., όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 9’ ο Βακιρτζής Τ. με υπέροχη ενέργεια πέρασε τους πάντες και έγραψε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν σχεδόν άμεσα και στο 14’ ο Κοντακτσής έδωσε ξανά το προβάδισμα με ωραίο γωνιακό σουτ γράφοντας το 2-1 και στο 23’ διεύρυναν το προβάδισμα τους με δυνατό σουτ του Μποζίνη, που έγραψε το 3-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τον Μαυρομάτη στο 53’ να γράφει το 3-2 με ωραίο πλασέ.

Στην συνέχεια στο 70’ και μετά από συνεχή λάθη παικτών των φιλοξενουμένων, ο Παπαδόπουλος με ωραίο πλασέ έγραψε το 4-2 για τον Ακρίτα, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα. 

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Μανωλάκης, Τσαλκάνης.

Συνθέσεις:
Ακρίτας: (Ευθύμης Τσόρμπας)
Καραϊσαρίδης, Θωμάς Γ., Τσόρμπας, (78’ Λαζαρίδης), Χαλκίδης, (60’ Πέικος), Χρηστίδης, Στούπης, (69´ Ζουμπουλίδης), Κοντακτσής, Μποζίνης,(78’ Καραγιαννίδης), Κουτρούμπαλος, Παρτσανάκης, (60’ Παπαδόπουλος), Ντόγκαρης.

Άρης: (Δημήτρης Τομπάζης) 
Σιδώρης, Γιαντσιδιώτης, Αρτεμιάδης, Δεβετζής, (46’ Τοπαλίδης), Κουκουσιάρης, (73’ Φαρμάκης), Βερβελές, Βακιρτζής Τ., Παπαστεργίου, Μαυρομάτης, Βακιρτζής Π., Ρασκάκης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:
























































































11 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια για το αμυντικό χαφ καθοριστικός για την έκβαση του παιχνιδιού δεν ανήκει στα ερασιτεχνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια από τα ίδια ο Σιδηρόπουλος σήμερα στην Σωσανδρα έγινε πρωταγωνιστής του αγώνα αντί να γίνουν προταγωνιστες οι ποδοσφαιριστές και αυτό γιατί στο ημίχρονο κινήθηκε στην περίφραξη που βρισκονταν φιλαθλοι της ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ και οι ψυχραιμοτεροι τον πήγαν στα αποδυτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εντελώς στόκος.κανενας δεν ασχολήθηκε με τον διαιτητή απεναντίας είναι αρεστός και στις δύο ομάδες.απλα αντέδρασε σε έναν μπάμια σαν εσένα.καταταλα το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και χωρίς εντάσεις

      Διαγραφή
    2. Ετσι σου τα ειπαν στοκε;;;;;

      Διαγραφή
  4. Οι φίλαθλοι σήμερα αντί να ασχοληθούν με το παιχνίδι ασχολούνταν με τον διαιτητή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για σου Ντίνο εσύ είσαι για γήπεδα Τσάμπιονς λιγκ τι το θέλεις να παίζεις στα χωριά ,τζάμπα νευριαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα φιλε ειναι απο τους καλυτερους διατητες αλλα δεν μπορει να κρατηθει αν κανουν πως του την μπενουν

      Διαγραφή
  6. Αιντε ΑΚΡΙΤΑΡΑ 💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365