Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την συνάντηση των αγροτών στην Αριδαία

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Συνάντηση - συζήτηση πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης οι αγρότες της Αλμωπίας, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Οι λιγοστοί αγρότες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενημερώθηκαν για τις ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και θα γίνουν, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Δίπλα στους αγωνιζόμενους αγρότες βρέθηκαν αρκετές προσωπικότητες της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:







































4 σχόλια:

  1. Αγροτες της Αλμωπιας ξεσηκωθητε μην καθεστε στα καφενεια θα μας αφανησουν ολους. ολοι μαζι στα μπλοκα να ακουστη η φωνη μας η δυναμη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπλόκα είναι απλά πανηγύρι για εσάς και ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους,η δύναμη σου είναι στις εκλογές.

      Διαγραφή
  2. Πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι στη συγκέντρωση. Και οι υπάλληλοι περιμένουν άλλοι να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Κρίμα... Κρίμα... Που είναι οι αγρότες τον υπολοίπων χωριών της Αλμωπίας; Αααα... Ξέχασα έχουν κλάδεμα και δουλειά στα χωράφια μωρέ πού να τρέχουν τώρα για τέτοια θα πάνε άλλοι γι'αυτούς να βγάλουν το φίδι από την τρύπα κ αυτοί θα επωφεληθούν αν βγει κάτι με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Me.ta.xerakiamou.evgala.ta.matatiamou.aide.iasas.agrotineison.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365